Cazul Marinelei Dobrea - coincidenţe şi legături pe axa Galaţi-Mureş

Cazul Marinelei Dobrea - coincidenţe şi legături pe axa Galaţi-Mureş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cine a luat-o în gazdă pe Marinela Dobrea? *

Cazul fostei directoare de la „Protecţia Copilului” Galaţi, Marinela Dobrea, care a primit recent o decizie de repunere în funcţie din partea Tribunalului Mureş, ne dezvăluie noi surprize, conexiuni şi „coincidenţe”.

Fără a avea pretenţia că am reuşit să descifrăm întru totul cazul, vă prezentăm în continuare rezultatele investigaţiilor pe care le-am realizat în ultima vreme, în care apar noi nume şi legături pe axa Galaţi-Mureş, unele grăitoare în ce priveşte decizia favorabilă pe care a primit-o Marinela Dobrea la Mureş.

Unde locuieşte Marinela Dobrea?

Pornind de la adresa reclamantei Marinela Dobrea, cea din Reghin, strada Pictor Grigorescu nr. 19, am descoperit că la această adresă locuieşte un anume Emil-Radu Fiscutean.

Informaţia, deşi neoficială, a fost postată chiar de Radu Fiscutean, pe 14 februarie 2009, pe site-ul televiziunii Realitatea, la secţiunea comentarii, acolo unde la finalul unor dezvăluiri, semna: Fiscutean Emil – Radu, Reghin, str. Pictor Grigorescu, nr. 19, jud. Mureş.

Acesta nu este tocmai un personaj obscur în Reghin. Este fostul şef al Serviciului Investigare Fraude din Reghin, transferat între timp la IPJ Mureş în urma unui scandal relatat şi de presa locală.

Aşadar un personaj influent. Şi, cum lumea e mică, legăturile cu Galaţiul nu se opresc doar la faptul că Marinela Dobrea şi Emil-Radu Fiscutean au acum acelaşi domiciliu.

Recent, acelaşi Emil-Radu Fiscutean a încercat să îşi facă dreptate în cazul transferului său, făcând o interpelare către ministrul Administraţiei şi Internelor. Cum interpelarea a fost făcută în luna aprilie a anului 2009, destinatarul a fost ex-ministrul gălăţean Dan Nica.

Însă nu acesta este elementul de curiozitate, având în vedere şi faptul că răspunsul nu i-a fost favorabil, ci faptul că interpelarea a fost făcută prin intermediul unui deputat.

De Galaţi, evident. Aţi ghicit, este vorba despre Mihail Boldea, al cărui nume s-a mai regăsit în paginile noastre în anchetele legate de Marinela Dobrea.

Despre Mihail Boldea se spunea la un moment dat că ar fi fost, dacă nu avocatul oficial, măcar sfătuitorul din umbră al fostei şefe de la DGASPC, lucru negat totuşi de deputatul gălăţean.

Ne întoarcem, totuşi, şi ne întrebăm ce legătură are un deputat de Galaţi cu un şef de birou din cadrul Poliţiei Reghin? Sigur Emil-Radu Fiscutean nu locuieşte în colegiul în care a fost ales Mihail Boldea.

Prieten pe hi5 cu Raluca Dobrea

Dar, pentru ca lucrurile să fie mai picante, vă oferim o altă informaţie pe care am descoperit-o pe internet. Acelaşi Emil-Radu Fiscutean are un profil pe hi5, site de socializare, unde are un singur prieten.

Pe nimeni alta decât Raluca Dobrea, fiica fostei şefe de la „Protecţia Copilului” Galaţi, cea care locuieşte, cel puţin teoretic, la aceeaşi adresă din Reghin cu Emil-Radu Fiscutean care, probabil, a luat-o în gazdă.

Cu siguranţă că toate legăturile prezentate până aici nu sunt întâmplătoare, iar axa Galaţi-Mureş este mult mai grăitoare decât am reuşit noi să descoperim.

Eugen Chebac încă nu vorbeşte

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, nu a putut fi contactat nici ieri pentru a ne oferi lămuriri cu privire la decizia Tribunalului Mureş care obligă instituţia gălăţeană să o repună în funcţia de director al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi.

Eugen Chebac este plecat momentan la întâlnirea naţională a preşedinţilor consiliilor judeţene din România. Care are loc, de data aceasta chiar întâmplător, la Târgu Mureş.

Citit 3682 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.