Mii de gălățeni, la Grădina Botanică și în Pădurea Gârboavele

Mii de gălățeni, la Grădina Botanică și în Pădurea Gârboavele
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În weekendul de 1 mai, peste 21.000 de vizitatori au beneficiat de intrare liberă la instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean. Mii de persoane s-au relaxat vizitând Grădina Botanică, secțiile Muzeului de Științele Naturii, Grădina Zoo, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă Vizuală, Muzeul Satului și Muzeul Pescăresc.
Potrivit președintelui CJ, Costel Fotea, cei mai mulți gălățeni au profitat de vremea bună din ultimele două zile și au ales să se bucure de soare la Grădina Botanică și la Zoo, mai ales că în Pădurea Gârboavele, pe lângă un picnic la iarbă verde, au putut intra gratuit și la Muzeul Satului.

Citit 1698 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2022 01:14

1 comentariu

 • postat de Un relaxat
  Luni, 02 Mai 2022 23:48
  5.13.210.***
  Grozav domnule fotea, cate posibilitati de relaxare au galatenii, sunteti de toata lauda, ca sa nu spun de tot rasul…vad ca a ti uitat sa amintiti si de zatun, unde anual pompati milioane …dar acces cine are si cum, pentru ca ar fi , cu adevarat un loc de relaxare, daca s ar pune la dispozitia publicului, mai cu seama ca l ati si ,,extins,,….cat despre relaxare la garboavele….sa fim seriosi.
  1
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.