În Doja, o pubelă de gunoi s-a apucat de yoga

În Doja, o pubelă de gunoi s-a apucat de yoga
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

De la distanță, ar putea trece drept o operă de artă futuristă urbană. Și totuși, e doar o pubelă de gunoi răsturnată cu roțile în sus. Firește, se pot face pe seama ei glume de genul a „leșinat” ghena ori s-a apucat de yoga, numai că nu e nimic amuzant pentru gălățenii care locuiesc în vecinătatea ei, pe strada Gheorghe Doja nr. 5.

Pentru că au tot semnalat situația la telefon Serviciului Public Ecosal, dar fără folos, au apelat la sprijinul nostru. Ne-au transmis imaginile și ne-au relatat ce se întâmplă.

Vineri se împlinesc două săptămâni de când pubela zace răsturnată: „Noi am mai făcut sesizări să vină urgent să strângă gunoiul, am făcut sesizări să nu mai pună pubele descoperite deoarece tot gunoiul acela se află într-o zonă deschisă. Unde doar o mică adiere de vânt ridică pungi, ridică tot felul de gunoaie și le trimite în blocurile locatarilor: stânga, dreapta, față, spate. Nu avem treabă cu politica, dar aici se vede cât de atentă este administrația publică, Primăria, Gospodărire Urbană, Ecosal, pentru că, până la urmă, este un spațiu verde pe care stă aruncată o ghenă de gunoi întoarsă. Nu-i o lucrare de artă care poate fi admirată. În această zonă, spațiile verzi sunt neîngrijite, iar pe stradă, în sus și în jos, zboară pungile de parcă avem concurs cu «baloane» zilnic”, ne-au reclamat locuitorii zonei.

Relatăm și noi situația în ziar în speranța că măcar așa sesizările lor își vor găsi rezolvarea.

Citit 990 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2022 09:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.