Disponibilizările afectează şi ISJ

Disponibilizările afectează şi ISJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Instituţia va rămâne cu un singur inspector general-adjunct *

30 de posturi vor fi reduse în perioada imediată de la Inspectoratul Şcolar Judeţean, cluburile sportive şi palatele copiilor din Galaţi şi Tecuci, Casa Corpului Didactic.

„Cel mai mult va fi afectat personalul administrativ, pentru că nu putem renunţa la posturile didactice, aceasta fiind activitatea principală a acestor instituţii. De la ISJ vom reduce 6 posturi, 2 de inspectori (nu vor fi afectaţi oameni, pentru că avem două inspectoare pensionate) şi 4 de la nedidactic”.

„Pentru aceştia din urmă avem nişte locuri neocupate în şcoli, pe care-i vom detaşa în primă fază, după care vor trebui să dea concurs. Încercăm să nu lăsăm oamenii fără pâine”, ne-a declarat inspectorul general Doruleţ Resmeriţă (FOTO). 

Acesta susţine că ISJ Galaţi, ca de altfel toate inspectoratele din judeţele cu mai puţin de 10.000 de norme didactice, va pierde unul dintre inspectorii generali-adjuncţi:

„Ministerul va alege care va fi postul care se va desfiinţa, dar oricare ar fi voi încerca să-l păstrez pentru că ambii sunt oameni de care am nevoie în inspectorat”, spune Resmeriţă.

Citit 1475 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.