Colegiul „Alecsandri”, în topul liceelor

Colegiul „Alecsandri”, în topul liceelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un top neoficial al liceelor, realizat de Intuitext şi AdmitereLiceu.ro, pe baza rezultatelor obţinute la Bacalaureat şi a mediei de admitere în liceu, a plasat Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi pe locul 3 pe ţară. Primele două locuri sunt ocupate de un liceu din Capitală, Colegiul Naţional „Sf. Sava”, şi de unul din Constanţa, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”.

Dacă, pe lângă media de admitere (luată în consideraţie în proporţie de 50 la sută) şi cea a examenului de Bacalaureat (30 la sută), se iau în calcul rezultatele obţinute la olimpiade (20 la sută), liceul gălăţean ocupă tot un loc de cinste în acelaşi top, fiind al 5-lea pe ţară.

Intuitext şi siteul www.admitereliceu.ro realizează şi un top al liceelor din fiecare judeţ în parte. În Galaţi, ierarhia este următoarea: Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, Colegiul Naţional „M. Kogălniceanu” şi Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”.

Dacă sunt luate în calcul şi rezultatele de la olimpiade, atunci ierarhia se modifică, pe locul 3 clasându-se Colegiul Naţional „Al. I. Cuza”.

Citit 2706 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.