Recunoştinţă la Facultatea de Mecanică

Recunoştinţă la Facultatea de Mecanică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Absolvenţii Facultăţii de Mecanică nu uită de unde au plecat. Decanul facultăţii, prof. dr. Cătălin Fetecău, se poate baza pe mulţi dintre cei care au absolvit cursurile aici.

O dovedeşte recentul gest al inginerului Nicolae Oprea (FOTO), administratorul  S.C. SOLINVEST din Galaţi, absolvent al Facultăţii de Mecanică, Specializarea TCM, promoţia 1992. Acesta a sprijinit material Laboratorul de Cercetare Materiale Polimerice prin etalonarea unui echipament performant, care, după acreditarea RENAR, va putea elibera buletine de analiză necesare partenerilor din mediul industrial.

Decanul Cătălin Fetecău a apelat la foştii studenţi având în minte exemple din străinătate, unde absolvenţii sprijină instituţia care i-a format în semn de recunoştinţă.

„Domnul inginer Nicolae Oprea ne-a demonstrat încă o dată că, deşi este criză, sunt şi foşti absolvenţi ataşaţi nu numai cu sufletul de şcoala în care şi-au desăvârşit pregătirea. Este un gest admirabil pentru care cadrele didactice, doctoranzii şi studenţii care desfăşoară activităţi de cercetare în acest laborator doresc să îi mulţumească. Pe viitor ne-am dori să înfiinţăm la loc vizibil în Facultatea de Mecanică un panou pe care să fie aplicate plăcuţe cu numele celor care au făcut donaţii către facultate, aşa cum a văzut la unele universităţi şi muzee din străinătate”, a declarat prof. dr. Cătălin Fetecău.

Citit 1380 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.