Elevii de la Şcoala Nr. 26 învaţă în bejenie

Elevii de la Şcoala Nr. 26 învaţă în bejenie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „E bătaie de joc”, se plâng părinţii necăjiţi că elevii de la ciclul primar învaţă în Port, la Grupul Şcolar de Marină *

Ne-au sunat supăraţi la redacţie părinţii elevilor de la Şcoala Nr. 26  nevoiţi să înceapă anul şcolar în alte instituţii decât cea la care sunt înscrişi.

„Muncitorii de la firma care efectuează lucrările au tăiat frunze la câini toată vara. Stau aproape de şcoală şi i-am văzut cum veneau dimineaţă, se făceau că muncesc până la 10.00, după care dispăreau până pe la 13.00, iar mai stăteau pe acolo ceva timp şi plecau acasă”.

„A doua zi la fel. Şi-au bătut joc. Iar acum copiii noştri sunt nevoiţi să înveţe la Grupul Şcolar de Marină, în Port, unde nu este o zonă aşa sigură pentru un elev de clasa I”, ne spune mama unei fetiţe.

Ne-am interesat şi la conducerea şcolii, proaspăt numita directoare Nicoleta Maimon: „Miercuri vom avea întâlnire cu patronul firmei de construcţii, să vedem cum stau treburile. Nu ştiu prea multe, pentru că am preluat conducerea unităţii la 1 septembrie”.

„Dar ni s-a promis că până la 1 octombrie va fi gata parterul, iar măcar elevii de la clasele primare care sunt acum la «Marină» vor putea învăţa în două schimburi la ei în şcoală”.

„Am înţeles că au fost probleme şi cu proiectarea şi cu finanţarea, dar mi-au spus şi cadrele didactice şi părinţii că nici muncitorii nu s-au omorât lucrând pe timpul vacanţei. De aceea vreau să am această discuţie cu patronul”, ne spune Nicoleta Maimon.

Elevii de la gimnaziu vor învăţa la Şcoala Nr. 24 de la ora 15.00 după-amiaza, până la sfârşitul anului 2010. Asta în cazul în care firma va urgenta lucrările şi le va termina până atunci.

Citit 948 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.