N-au venit fondurile, nici pe hârtie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşteptată de miercurea trecută, hotărârea de guvern prin care Grădiniţa Nr. 5 urma să primească peste 5 miliarde de lei vechi necesari pentru finalizarea construcţiei începute în 2008, n-a venit nici miercurea aceasta, cum se aştepta inspectorul general Doruleţ Resmeriţă.

„Ministerul ne-a  retrimis listele cu investiţiile care vor fi prinse în bugetul hotărârii pentru a mai corecta ceva dacă e nevoie. Va apărea sigur, e chestiune câteva de zile”, ne spune şeful învăţământului gălăţean.

Acesta mai spune că a rămas acum să tragă ponoasele create de alţii: „Cei de la Primărie au semnat pentru predarea imobilului înainte să negocieze cu proprietarul posibilitatea ca acesta să fie închiriat cinci ani, cum prevede legea. Iar acum nu mai au nicio răspundere. Ca urmare, proprietarul va da ISJ-ul în judecată”.

Reamintim că este al patrulea an şcolar la rând când copiii de la Grădiniţa Nr. 5 sunt ameninţaţi cu evacuarea. Se mai supără cineva când spun (încă o dată) că autorităţilor locale sau naţionale puţin le pasă de ei?

Citit 514 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.