Audit de la Banca Mondială la „Economic”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Am primit punctaj maxim” *

Un expert al Băncii Mondiale s-a aflat zilele acestea la colegiul „Economic” pentru a verifica activitatea acestei instituţii pe toate planurile.

„Am înţeles că România urmează să primească un împrumut de la BM, iar experţii încearcă să vadă dacă domeniile publice merită această investiţie. La noi, expertul a stat 4 ore, timp în care a vorbit cu elevi, părinţi, profesori, agenţi economici, a verificat ce s-a făcut cu banii primiţi din diferitele proiecte, a verificat raportul dintre mediile obţinute de elevi la clase şi cele de la bacalaureat”.

„Deşi încă nu am primit un raport oficial, pot să vă spun ceea ce ne-a declarat expertul la plecare: «Liceul acesta e ca o rază de speranţă că în România se întâmplă şi lucruri bune. Am vizitat mai multe unităţi de învăţământ din alte judeţe care ne-au băgat într-o angoasă. Voi cum faceţi de sunteţi atât de buni? Nu aveţi aceleaşi salarii mici?» Apoi ne-a mai spus că punctajul sau calificativul obţinut e maxim”, ne-a declarat bucuroasă directoarea colegului Marilena Râpă.

Citit 1380 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.