Portul, fără apă caldă de şapte zile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 24 de imobile din Port nu au apă caldă de o săptămână * Conducta de transport al agentului termic primar de la CET către punctele termice din cartier este în reparaţii * Lucrarea ar putea fi gata în acest weekend *

Peste o mie de gălăţeni de pe strada Portului nu au apă caldă de vinerea trecută. Electrocentrale Galaţi a demarat atunci o lucrare de reparaţii capitale la una dintre conductele sale de transport al agentului termic primar.

Conducta alimenta două puncte termice ale societăţii de distribuţie a apei calde şi a căldurii Apaterm, P1 şi P2, la care erau conectate nu mai puţin de 24 de imobile. „Sunt 24 de clădiri care nu sunt alimentate cu apă caldă din data de 22 octombrie.

Este vorba de blocurile Mălina 1, Mălina 2, Brateş 1, Brateş 2, Bistriţa 1A, Bistriţa 1B, Bistriţa 1C, Bistriţa 2, Jiu, Mureş, Cătuşa, Olt 1, Olt 2, Olt 3, A, B, mai multe foste cămine de nefamilişti şi Grupul Şcolar Industrial de Marină”, a declarat directorul de producţie al societăţii Apaterm, Mircea Ispas.

Toţi aceşti consumatori ar putea fi realimentaţi cu apă caldă în acest weekend. „Reprezentanţii Electrocentrale au estimat că vor finaliza reparaţia capitală la conducta de transport al agentului termic primar până pe 30 octombrie.

Imediat ce vor încheia lucrarea şi vor relua alimentarea cu agent termic primar a punctelor termice P1 şi P2, noi vom furniza din nou apă caldă către cele 24 de imobile”, a precizat Mircea Ispas.

Citit 591 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.