Bogăţia toamnei, într-o singură expoziţie

Bogăţia toamnei, într-o singură expoziţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copii de la corala „Allegria” şi tineri pictori în devenire, elevi de la şcolile gălăţene, s-au aflat, ieri, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, la deschiderea ediţiei a VII-a a manifestării „Fructe şi seminţe, roadele Pământului”.

Seminţele de ghindă, merele roşii, paltinii de munte, gutuii japonezi, melondinele, hameiul, castanul, bujorii, salcia mirositoare, salcâmul galben, ardeiul iute franţuzesc, acestea au fost, pe de o parte, vedetele de ieri.

De cealaltă parte, vedete au fost şi tinerii desenatori din şcoli, care şi-au expus mândri lucrările selectate cu atenţie de profesorul şi artistul plastic Cornel Corcăcel.

Deosebit de apreciate au fost desenele Cristinei Crânganu (elevă la Şcoala nr. 2), Danielei Ene (de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”) şi Viorelei Bogatu (de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”). Una dintre expozante, Cristina Crânganu, chiar a început să facă demonstraţii de virtuozitate în faţa vizitatorilor, începând să picteze la şevalet, spre plăcerea acestora.

Bogăţia de seminţe şi de fructe a toamnei, dar şi desenele elevilor rămân în continuare expuse. De asemenea, trebuie să ştiţi că la muzeu vă aşteaptă meşterii artizani, care au venit cu o ofertă diversificată de produse ornamentale cu specific de toamnă.

Expoziţia „Fructe şi seminţe, roadele Pământului”, organizată de secţia Grădina Botanică, va putea fi vizitată până pe 26 noiembrie, de miercuri până duminică inclusiv, între orele 9 – 17.

Citit 866 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.