Cursuri despre cum să predai chimia mai atractiv

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Chimia e cool! Profesorii de chimie ştiu asta, e momentul să afle şi elevii *

Programul finanţat din fonduri europene „Privim către viitor - Formarea profesională a cadrelor didactice pentru utilizarea resurselor informatice moderne în predarea eficientă a chimiei” îşi propune să le ofere profesorilor de liceu şi de ciclu gimnazial cele mai potrivite instrumente pedagogice pentru a face această disciplină mai atractivă şi mai uşor de învăţat pentru elevi.

Universitatea Politehnică din Bucureşti - Facultatea de Chimie Aplicată şi Ştiinţa Materialelor, împreună cu Universitatea Politehnică din Timişoara şi Siveco România au început seria de instruire profesională pentru profesorii de chimie din sistemul preuniversitar.

Mai mult de jumătate dintre cei aproximativ 4.000 de profesori de chimie din ţară vor parcurge, într-un interval de doi ani, cursuri de utilizare a tehnologiei informaţiei şi comunicării şi de formare de specialitate, acumulând 35 de credite transferabile.

Profesorii vor avea posibilitatea să se înscrie pe site-ul

http://e-chimie.upb.ro, unde pot obţine şi mai multe informaţii şi pot opta pentru perioada preferată şi pentru oraşul cel mai apropiat, iar cursurile vor debuta efectiv în iunie 2011.

Înscrierile se vor face pe principiul „primul sosit, primul servit” pentru toţi cei care predau chimia (nu există procedură de selecţie).

Citit 802 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.