Vernisaj la Sala „Mantu” - Adrian Stoenică

Vernisaj la Sala „Mantu” - Adrian Stoenică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi, la ora 18,00, în sala „Nicolae Mantu”, a Galeriilor de Artă, va avea loc vernisajul expoziţiei „Pastel”, a plasticianului Adrian Stoenică. Tematica este diversă: peisaje, flori, natură statică, portret.

Născut la Breaza, în judeţul  Prahova, în 1952, Adrian Stoenică a fost şef de promoţie al Liceului "Andrei Şaguna" din Braşov. A absolvit Institutul de Arhitectură “Ion Mincu” din Bucureşti. Este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România (începând din 1994) şi membru al Grupului Independent “Arte 26” Petru Comarnescu. Artistul este inclus în “Enciclopedia artiştilor români contemporani".

Expoziţia de la Galaţi va rămâne deschisă până pe 31 martie şi va putea fi vizitată de lunea până vinerea, între orele 10,00 – 19,00 şi sâmbăta, de la 10,00 la 16,00.

 

Citit 12429 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2012 15:06

1 comentariu

  • postat de Ioan Stoenica
    Marți, 13 Martie 2012 16:15
    Pe langa tablourile in pastel ale tatalui meu (Adrian Stoenica), veti gasi expuse si fotografii cu peisaje realizate de mine, Ioan Stoenica. "Romania - dincolo de sosele" este o incercare de a arata si altora frumusetile mai putin cunoscute ale tarii noastre. E o excursie prin muntii nostri ce nu necesita experienta, antrenament sau echipament special - e de ajuns sa vizitati expozitia de la galeria Nicolae Mantu.

    Mai multe detalii aici: http://www.ioanstoenica.wordpress.com

    Va asteptam!
    0
    0
    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.