Viaţa liberă recrutează fotoreporteri şi reporteri „în direct” pe Facebook

Viaţa liberă recrutează fotoreporteri şi reporteri „în direct” pe Facebook
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Actuala sesiune de probe practice pentru angajare la Viaţa liberă este una inedită şi se face deschis, transparent pe reţeaua de socializare Facebook. Candidaţii care şi-au depus CV-uri în urma anunţului publicat în Viaţa liberă au fost contactaţi şi li s-a cerut să se alăture unuia dintre cele două grupuri create special pentru acest porces: recrutare foto – vlg şi recrutare reporteri vlg. Astfel, miercuri la ora 12,00 vor fi postate cerinţele pentru candidaţi, aceştia având la dispoziţie 24 de ore pentru a posta, la rândul lor, răspunsurile, fie fotografii, fie texte. Cititorii Vieţii libere au astfel posibilitatea să fie martori la procesul de selecţie şi chiar să se implice activ în decizia de angajare, prin „like-uri” şi comentarii la fotografiile şi materialele postate de candidaţi. Vă puteţi exprima opinia pe cele două grupuri, deschise vizualizării de către orice persoană.

De asemenea, facem precizarea că la competiţie pot participa şi cei care încă nu au depus un CV la sediul redacţiei, cu condiţia să se alăture unuia dintre cele două grupuri şi să răspundă cerinţelor în termen de 24 de ore, urmând să îşi depună CV-ul ulterior.

Această sesiune de probe practice nu înseamnă automat angajarea. Este doar un prim pas (unul important, de altfel) în selecţia candidaţilor care vor fi chemaţi la interviu.

 

Citit 1909 ori Ultima modificare Marți, 27 Martie 2012 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.