Căţeluşi în căutarea unui prieten

Căţeluşi în căutarea unui prieten
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zeci de gălăţeni s-au oprit, măcar pentru câteva minute, miercuri, în Ţiglina I, acolo unde voluntarii Asociaţiei de protecţia animalelor "„Ajutaţi-l pe Lăbuş!” au organizat un mini târg de adopţii, după ce au mărşăluit pe Brăilei, în scopul de a populariza acţiunea de adopţie a animalelor fără stăpân. Cei nouă căţeluşi mititei care abia aşteptau să fie adoptaţi de familii iubitoare au fost un adevărat magnet pentru trecători, mai ales pentru copii.

Voluntarii au colectat şi donaţiile gălăţenilor şi au împărţit şi formulare pentru redirecţionarea a doi la sută din impozitul pe venit, bani care vor fi folosiţi pentru cei circa 800 de câini de care are grijă asociaţia.

"S-au adoptat patru căţeluşi. Vom mai face din două în două săptămâni astfel de târguri de adopţii", a declarat Corina Grigore,  preşedinta Asociaţiei "Ajutaţi-l pe Lăbuş". Cel mai mare succes l-a avut însă campania de sterilizare gratuită. Deşi asociaţia oferea, iniţial, sterilizarea a 50 de animale, totalul înscrierilor a depăşit 200.

Citit 1104 ori Ultima modificare Joi, 05 Aprilie 2012 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.