Happy-end politic pentru cartierul Dimitrie Cantemir?

Happy-end politic pentru cartierul Dimitrie Cantemir?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Războiul PSD-PSD ar putea fi rezolvat de… PD-L! Cam aşa s-ar putea „traduce”, în plan politic, întreaga luptă a orgoliilor locale şi politice, dusă de ani buni între cele două administraţii de la Dunăre. Se pare însă că, în sfârşit, există şanse reale ca povestea cartierului Dimitrie Cantemir să aibă şi un sfârşit. Fericit.

„Problema cu zonele metropolitane este aproape rezolvată. Au apărut modificări la Legea 50, modificări care vor intra în aplicare din data de 15 februarie. Potrivit acestor modificări, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi se întâlneşte cu preşedintele Consiliului Judeţean Brăila şi anunţă intenţia de înfiinţare a zonei metropolitane ministrului Blaga [ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei], care emite apoi şi autorizaţiile de construcţie… Aşa nu se mai bate Nicolae cu Bunea, ci  Chebac cu Bunea…”, a explicat, simplu, primarul Galaţiului, Dumitru Nicolae.

Tot simplu privind problema, se poate spune că cei doi social-democraţi din Brăila şi Galaţi ar putea avea şansa reală de demarare a proiectului comun tocmai prin intermediul democrat-liberalului Vasile Blaga.

Citit 1506 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.