O porţiune din strada Siderurgiştilor arată ca după bombardament
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

O porţiune din strada Siderurgiştilor arată ca după bombardament
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

  • Este vorba despre o porţiune aferentă străzii Siderurgiştilor, situată în spatele Băcăniei * Locatarii sunt disperaţi, pentru că strada nu a fost asfaltată de mai bine de 20 de ani
Mai mulţi locatari ai unor blocuri de la Băcănie i-au trimis în luna februarie un memoriu fostului primar Dumitru Nicolae, în care îi cereau să includă în programul de asfaltare şi strada lor, care nu a văzut asfaltul de cel puţin 20 de ani. Vorbim despre un sector de drum de câteva zeci de metri, aferent străzii Siderurgiştilor, amplasat undeva în spatele Spitalului de Copii. Primăria a trimis inspectori pe teren, iar aceştia au constatat că oamenii au dreptate şi le-au promis că, în funcţie de alocările bugetare, strada va intra în reabilitare.

Din păcate, totul a rămas doar la stadiul de promisiuni. Pe lângă faptul că-şi fac praf maşinile, sentimentul cel mai neplăcut care-i încearcă pe locatarii blocurilor din zonă este de fiecare dată când deasupra Galaţiului se strâng nori negri de ploaie. "Din cauză că pe stradă există foarte mult pietriş şi asfalt sfărmat, la fiecare ploaie mai serioasă canalizarea se înfundă, iar toată apa ajunge în subsolurile blocurilor. Am vorbit cu cei de la Apă-Canal, au venit, au băgat o furcă în canalizare, au dat puţin pietrişul şi au plecat. Nu aşa se rezolvă problema", spune supărat Nicu Saigiu, şeful unei scări de bloc din zonă. Subsolurile blocurilor din zonă sunt şi acum pline cu apă, la mai bine de 10 zile de la ultima ploaie serioasă, asta în condiţiile în care înainte de a se umple cu apă, în subsoluri era extrem de curat. Oamenii i-au trimis acum o petiţie şi noului primar, de la care speră o rezolvare mult mai rapidă.

 

Citit 1736 ori Ultima modificare Joi, 26 Iulie 2012 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.