Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
9 comentarii

Nu înţelegi, te învăţăm! Acesta pare să fie principiul după care s-au ghidat gălăţenii din cartierul Micro 19, atunci când au hotărât că trebuie să îşi asigure cumva accesul la stradă în şi din spaţiile acoperite cu viţă. Pe un gard frumos, deşi puţin ruginit, oamenii i-au informat clar pe şoferii care ar avea de gând să îşi tragă maşinile în faţa porţii, chiar şi pentru câteva minute „Nu parcaţi. În caz contrar, umblăm la roţi”. 

Ce-i drept, Codul Rutier nu permite parcarea vehiculelor în dreptul căilor de acces în garajele situate în vecinătatea drumurilor publice. Totuşi, dacă nici legea nu îi sperie pe cei care dau disperaţi ture blocului în căutarea unui loc de parcare, poate că măcar un asemenea avertisment îi va ţine la distanţă. Nu-i tocmai frumos, dar pare să funcţioneze. Ori de câte ori am trecut prin zonă, în ultimele săptămâni, în faţa garajului nu parcase nimeni.

Citit 2882 ori Ultima modificare Marți, 04 Septembrie 2012 16:19

9 comentarii

 • postat de EU! Joi, 06 Septembrie 2012 12:52 Link la comentariu
  0
  0

  @Zap, ca sa dai in judecata trebuie sa-l prinzi asupra faptei. Daca iti inteapa cauciucurile si nu stii cine, si nu poti dovedi acest lucru - cauciucul se poate intepa si de pe strada - risti sa-ti iei rotil;e in spinare si sa te duci la vulcanizare (ca tot te-ai dat cocos!). Dar daca iti zgaraie masina de jur imprejur - ca se poarta in Galati - atunci ce faci? O duci la vopsitorie. Pe cheltuiala cui?
  Deci nu e mai bine sa nu-i blochezi poarta ca sa nu ai probleme! Cauta un loc de parcare in care nu incurci pe nimeni. Si tu la randul tau, acasa la tine, ti se pune pata cand iti gasesti locul de parcare ocupat de alta masina; si atentie acela e un loc public - nu platesti nimic pentru el - si nici nu blocheaza vreo poarta!
  Vezi ce se intampla in Bucuresti, Constanta ca aia chiar au trecut la fapte asupra masinilor parcate in fata garajului sau a locului lui de parcare - pantru care plateste impozit - si nici un pagubit nu a castigat vreodata in instanta pe astfel de motive.
  @Gab, da ai dreptate, primaria ar trebui sa verifice toate contractele, constructiile - daca au avize si le-au respectat - si sa le demoleze pe acelea care nu indeplinesc conditiile. Dar cred ca pe cele care nu sunt legal construite nu ai sa gasesti astfel de afise, caci nu vor sa deranjeze, sa iasa in evidenta, stau in umbra ca pot pierde mai mult decat castiga!
  Nu sunt posesorul unui astfel de garaj, dar nici nu parchez in fata vreunuia tocmai din aceste motive.

  Raportează
 • postat de pietonul anonim Miercuri, 05 Septembrie 2012 19:25 Link la comentariu
  0
  1

  "pana la masina arde garajul"......mi se pare o replica potrivita!

  Raportează
 • postat de NU PARCATI ! RISCATI PANA SI BĂTAIE TARTANILOR ! Miercuri, 05 Septembrie 2012 15:12 Link la comentariu
  0
  0

  Hai parcări dacă aveți curaj CURAJOSILOR !

  Raportează
 • postat de Killer Miercuri, 05 Septembrie 2012 15:07 Link la comentariu
  0
  0

  Mesajul trebuia sa fie următorul :


  NU PARCATI !
  RISCATI PANA SI BĂTAIE !

  Raportează
 • postat de Zap Miercuri, 05 Septembrie 2012 12:29 Link la comentariu
  0
  0

  Buna gluma, hai sa imi umble mie cineva la cauciucuri ca il dau in judecata si il indoi de isi vinde si garajul si pielea de pe el daca da dracu' sa ii vina idei.
  Ce e aici, codru' ? "Umblam" la roti?
  Hai sa dea dracu sa incerce toti bosorogii sa "umble" la roti ca vad ei pe dracu'. Fosile imputite.

  Raportează
 • postat de Gab Miercuri, 05 Septembrie 2012 11:42 Link la comentariu
  0
  0

  da nu mai bine demolam dracului toate garajele din zona pietei si facem loc de parcat masinile ca s-asa e crima si pedeapsa atat pentru cei care stau in zona cat si pentru cei care vin la cumparaturi si cu marfa. De ce sa sparga cretinul cauciucurile in loc sa vina primaria cu buldozerele???

  Raportează
 • postat de surynam Miercuri, 05 Septembrie 2012 11:33 Link la comentariu
  0
  0

  cei de la viata libera incurajeaza spartul cauciucurilor sa inteleg.bravo si la mai multe...

  Raportează
 • postat de Vali Miercuri, 05 Septembrie 2012 10:11 Link la comentariu
  0
  0

  Respictivul garaj are o deschidere la sosea de peste 15 m iar in spatele gardului, pe langa un garaj de 8 m lungime mai este si spatiul din fata (neinclus in chirie) de inca 7-8 m. In total, oare cat plateste gospodarul asta pentru un spatiu ocupat de peste 200 mp??

  Raportează
 • postat de Iron IQ Miercuri, 05 Septembrie 2012 09:31 Link la comentariu
  0
  0

  Exista in toata lumea si se cheama VAD PERMANENT.
  Primaria ar trebui sa distribuie niste placute vizibile numerotate care sa ateste statutul portii de vad permanent si care permite firmelor de interventii sa ridice orce masina parrcata in fata vadului.
  Asa primaria ar face bani, ar aparea locuri de parcare in fata portilor inutile la gradinite de zarzavaturi sau alte spatii ce nu necesita poarta si vadul si firmele de interventii ar face bani doar pe baza sesizarilor telefonice.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.