Mulţumirile familiei Corici: "Nu am crezut că mai există atâta omenie"

Mulţumirile familiei Corici: "Nu am crezut că mai există atâta omenie"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bucurie de nedescris în familia Corici, despre sărăcia căreia Viaţa liberă a scris la sfârşitul săptămânii trecute. Aproape 20 de gălăţeni cu suflet mare au sărit în ajutorul familiei cu patru copii ca urmare a reportajului publicat de noi. "Vă spun că nu mă aşteptam să existe atâţia oameni cu suflet mare în oraş. Am primit hăinuţe, jucării, rechizite şi tot felul de pachete cu alimente. Pentru prima dată după nu ştiu câtă vreme, sâmbătă, am gătit un pui pentru copiii mei. Nici nu vă pot spune cât de fericiţi am fost. Fata cea mare mi-a spus «mamă, ai gătit în sfârşit mâncare normală», că s-au săturat şi ei de cartofi, cartofi, cartofi", ne-a declarat ieri mama, Ana-Maria Corici. Însă cea mai importantă veste pe care au primit-o în aceste zile este faptul că Gabriel Corici, capul familiei, ar putea să se întoarcă la muncă. "Asta e cea mai bună veste. Mi-a promis cineva că se va rezolva cu slujba. Încet, încet, dacă eu o să merg la serviciu, iar soţia îşi va găsi şi ea ceva, o să ne revenim. Pentru noi a fost foarte important acest semnal de solidaritate pe care l-am primit în aceste zile", ne-a declarat Gabriel Corici.

Familia Corici a rămas, însă, impresionată de faptul că majoritatea celor care le-au oferit o mână de ajutor sunt pensionari, oameni în vârstă, care nu sunt bogaţi. "Oameni simpli, care sigur au problemele lor ne-au dat şi nouă din puţinul pe care îl au. Am rămas pur şi simplu blocată când a venit la noi un bătrân în baston şi care ne-a oferit ceva. Vă spun că am plâns foarte mult. Un om care e, poate, mai necăjit ca mine a venit să mă ajute cu ce are. Nu am crezut că mai există atâta omenie", a mai spus Ana-Maria Corici.

Tuturor celor care au donat alimente, haine, rechizite, dar şi bani, oameni de bine care au dorit să rămână anonimi, familia Corici le mulţumeşte. "Vrem să le mulţumim din tot sufletul că ne-au arătat că mai există speranţă. Să le dea Dumnezeu sănătate!", au spus la unison membrii familiei.

Citit 2387 ori Ultima modificare Luni, 01 Octombrie 2012 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.