Ofertele restaurantelor gălăţene pentru petrecerea de Revelion. Programul instituţiilor şi magazinelor de sărbători

Ofertele restaurantelor gălăţene pentru petrecerea de Revelion. Programul instituţiilor şi magazinelor de sărbători
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Meniuri care mai de care mai bogate în specialităţi din bucătăria tradiţională şi internaţională, programe artistice susţinute de interpreţi sau formaţii de muzică populară, focuri de artificii şi tombole surpriză. Aşa sunt atraşi gălăţenii de reprezentanţii restaurantelor, care promit servicii de calitate şi distracţie maximă. Chiar şi aşa, dacă alegeţi să petreceţi revelionul la restaurant, trebuie să fiţi pregătiţi să scoateţi din buzunar câteva sute de lei. Ofertele pornesc de la 180 lei şi pot ajunge chiar şi până la 300 lei de persoană, în funcţie de varianta de meniu şi de program. Iată aşadar unde îţi poţi petrece Revelionul, în Galaţi şi cu ce te servesc gazdele!

Meniuri variate, la alegere

La restaurantul First Club, seara de Revelion costă 250 lei, la Salon Panoramic 230 lei, iar la Blue Sun 210 lei. Aceste locaţii vă propun trei variante de meniu la alegere. Cea mai sofisticată variantă propusă la aceste locaţii este creată după reţete inspirate din bucătăriile internaţionale. La aperitiv veţi beneficia de aspic de curcan cu ou de prepeliţă şi sfeclă roşie, pastramă de vită, terină de porc cu fistic şi caise confiate, ştrudel cu carne şi spanac, pară aromată cu urdă şi nuci, cârnăciori vânătoreşti şi rulou de porc măcelăresc. La felul întâi veţi servi file de somon cu ierburi provensale, acompaniat de terină de legume şi sos de creveţi. Felul doi promite friptură de căprioară în sos vânătoresc, alături de tartă de ţelină cu sos ragu şi salată de conopidă. Pentru desert vi se pregăteşte tort de ciocolată cu cognac. Pentru a însoţi meniul, beneficiaţi de open bar, în care sunt incluse băuturi aperitiv şi digestiv, vin alb sau roşu, apă minerală sau plată, sucuri şi nectar de fructe, şampanie şi cafea. În plus, pe mese veţi găsi asortimente de fructe, mixuri de alune şi mixuri de brânzeturi.

La restaurantul Stilexpert puteţi petrece până la ziuă cu Aurica Totolici şi formaţia Unison. Întreaga distracţie vă costă 180 lei de persoană cu meniul inclus. La aperitiv veţi fi serviţi cu salată de boeuf cu piept de pui, ruladă din brânză proaspătă şi smântână, ruladă mozaic şi caşcaval, ruladă cu somon fume, ruladă de pui învelită în bacon, ciuperci umplute, tartine cu icre de crap, bărcuţă din ardei umplut cu salată de ton, raffaello din brânză de burduf cu nucă, cupă cu salată de crudităţi şi piept de pui şi piept de pui gratinat. Apoi veţi primi dorada regală la grătar cu buchet de legume asortate şi lămâie, servite cu sfeclă coaptă şi hrean. La felul principal, vi se va servi pulpă de pui umplută şi medalion de porc, servite cu garnitură de cartofi gratinaţi şi salată de murături asortate. Seara va continua cu tort, prăjituri şi fructe. În ceea ce priveşte băuturile şi aici gama e variată: de la whisky, la lichior, ţuică de casă, vişinată, vin alb, şampanie, sucuri, apă şi cafea.

Cu atmosferă de marcă, muzică bună şi meniu special se laudă şi restaurantul All Time, unde veţi plăti 220 lei de persoană. Seara se deschide cu gustarea, care conţine chec aperitiv, tartine cu pastă de ton, salată de ţelină şi prosciuto crudo, minifrigărui cu swaitzer, terină de pui, clătite cu cremă de brânză şi trigoane cu somon. Continuă cu frigărui de somon şi creveţi şi cartofi dauphionise cu sos de şampanie. La felul principal vi se pregăteşte medalion de viţel cu sufleu de conopidă, broccoli şi morcov caramelizat, servit cu sos de brânzeturi fine. Ca desert aveţi tort Pavola. Iar lângă şampanie, veţi bea whisky, gin tonic, vin la carafă, apă minerală, plată, sucuri şi cafea.

Unde mai puteţi petrece

La Salon Rapsodia, seara dintre ani vă costă 190 lei. 200 lei plătiţi la restaurant Grandly şi la Corneliuss şi 240 lei la restaurant Freddy şi Muşchetarii. Restaurantul Insula vă organizează petrecerea în schimbul a 180 lei de persoană. Ceva mai mult veţi plăti dacă vreţi să petreceţi la restaurant Blue Aqua, 300 de persoană lei pentru seara de Revelion.

CITEŞTE ŞI:

Programul principalelor magazine şi pieţe din Galaţi în perioada sărbătorilor

Programul de sărbători de la Agenţia CFR, Autogară, Bac şi Transurb

Află de aici programul instituţiilor medicale gălăţene de sărbători

Tot ce trebuie să ştiţi despre programul instituţiilor publice gălăţene

Programul cu public la Apaterm, Apă Canal, Electrica, Distrigaz

Citit 18612 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2012 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.