Mall-ul de la Autogară a rămas doar la stadiul de dorinţă

Mall-ul de la Autogară a rămas doar la stadiul de dorinţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost anunţat cu surle şi trâmbiţe. Se întâmpla cu mulţi ani în urmă şi se vorbea atunci de un mare mall în zona gării din Galaţi. De atunci însă a trecut mult timp, iar mall-ul anunţat a refuzat să se mai deschidă. Clădirea s-a ridicat în zare, dar constructorii, din motive necunoscute nouă, nu au mai făcut şi inaugurarea mult aşteptată.

Promisiunea era că vom avea un complex cu o suprafaţă totală de 50.000 de metri pătraţi, pe cinci niveluri, care va conţine 220 de magazine (spaţii de închiriat), un supermarket, o farmacie, restaurante, cafenele şi un etaj întreg destinat zonei de distracţii. Nici cele şapte săli de cinema cu peste 1.100 de locuri nu au mai fost amenajate în clădirea ce atestă că cineva, la un moment dat, a avut o intenţie de a investi în acest oraş.

Când s-a pus piatra de temelie, investitorii au dat asigurări că va fi o clădire absolut impresionantă, cu "un design modern, high tech", în care vor lucra aproximativ 3.000 de gălăţeni.

Paradoxul că investitorul a construit patru etaje din clădirea promisă, dar nu a mai dus proiectul la final nu poate fi explicat.

Cu speranţa că poate într-o zi vom avea şi la Galaţi un mall în adevăratul sens al cuvântului, nu putem decât să remarcăm faptul că acesta nu este singura construcţie din oraş lăsată la voia întâmplării.

Citit 5244 ori Ultima modificare Joi, 27 Decembrie 2012 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.