Obligaţi să rămână abonaţi ai Romtelecom, deşi sunt nemulţumiţi de servicii

Obligaţi să rămână abonaţi ai Romtelecom, deşi sunt nemulţumiţi de servicii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din 3 ianuarie, abonaţii Romtelecom nu mai pot viziona ProTV şi alte zece posturi aflate sub umbrela acestuia, fapt care îi nemulţumeşte pe consumatori şi îi determină să-şi rezilieze contractele. Este şi cazul Ecaterinei Păun, care s-a hotărât să renunţe la abonamentul existent, pentru a se muta în altă reţea furnizoare de cablu tv, dar în a cărei grilă de programe se regăseşte şi ProTv. Aceasta ne scrie că pentru a renunţa la serviciile Romtelecom i se cere să plătească contravaloarea abonamentul până la expirarea contractului. Sumă care, în cazul femeii, se ridică la 500 de lei. Tot aceasta îi sfătuieşte pe cei care încheie contracte de orice fel, să citească cu atenţie înainte să semneze.

Sport şi programe indiene în loc de ProTv

„Sunt o abonată cu multă vechime a pachetului de televiziune prin cablu, telefonie şi Internet Dolce. În timp am fost foarte mulţumită de aceste servicii, în pofida prietenilor care au renunţat, rând pe rând. Dezamăgirea a venit când am fost anunţaţi că unsprezece posturi care ţin de ProTV vor fi înlocuite cu altele, dintre care eu le aveam deja pe majoritatea: HBO cu mai multe variante, altele de sport, dar şi unele indiene care nu solicită interesul meu de telespectator. Nu ne-a întrebat nimeni dacă suntem de acord cu înlocuirea, justificată de „dorinţa” ProTV-ului de a dubla preţul abonamentului. Cum adică, numai la Dolce a dublat PRO TV preţul, iar UPC şi RDS primesc în continuare posturile ProTV fără să  se mărească plata abonamentului?

Atenţie, rezilierea costă!

Acum am în grila de programe alte posturi şi fără nicio posibilitate să mă despart de Romtelecom în condiţii onorabile oferite de orice instituţie care îi respectă pe abonaţi: un „mulţumesc şi mai poftiţi”. Nu, dragii mei confraţi de suferinţă, abonaţi la Dolce, nu puteţi pleca de la Romtelecom fără a achita abonamentul până la încheierea contractului.

Aşadar, citiţi cu mare atenţie orice contract pe care îl semnaţi: metodele de a-şi oficializa mârşăvia sunt foarte diverse la toţi şi la toate”, se mai arată în scrisoarea trimisă de Ecaterina Păun.

Citit 13796 ori Ultima modificare Luni, 07 Ianuarie 2013 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.