Balcoane care sfidează gravitaţia în Micro 19

Balcoane care sfidează gravitaţia în Micro 19
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă ai o cutie de chibrituri şi tragi capacul, atunci parcă obiectul capătă altă dimensiune. Cam acelaşi principiu au aplicat locatarii unor apartamente din Micro 19. Şi-au „tras” din apartamentele înghesuite, fiecare cum a putut, câte un… balcon. Mai mici, mai mari, fixate ba pe piloni, ba pe fierătanii trase din casă, balcoanele stau suspendate ca un joc de cuburi sfidând gravitaţia.

Citit 8272 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2013 13:25

17 comentarii

 • postat de neculai
  Miercuri, 17 Aprilie 2013 10:05
  cei care se ocupa cu asa ceva ce fac dorm ???? o solutie ar fi sa se faca balcoane incepand de la parter pana la etaj 4 si acestea sa fie facuta de o firma de constructii
  1
  0
  Raportează
 • postat de Renegatul
  Sâmbătă, 30 Martie 2013 22:59
  Pai romanul e inventiv...s-au saturat sa traiasca in custi de garsoniere, ca blocurile nu au fost construite de ei... oamenii au nevoie de spatiu...blocurile alea din spatele spitalului ca de G-uri vorbesc, sunt ca niste puscarii...pana si in puscarii cred ca e spatiu de miscare mai mult...chiar daca unii s-au extins...pe langa faptul ca sunt inestetice, tot puscarii raman...mai bine s-ar ocupa primaria de acei locuitori si le-ar face alte case in Cantemir mult mai spatioase iar blocurile alea sa fie demolate si sa se construiasca in locul lor altceva...o parcare supraterana cu 5-6 etaje cu spatii comerciale la parter, de exemplu, din care primaria sa scoata bani pe termen lung, ca sa-si acopere investitia in timp prin mutarea actualilor locatari in alta zona care poate fi populata.
  0
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Sâmbătă, 30 Martie 2013 12:17
  Ce nu s-a comentat pana acum:aceste modificari constructive trebuie sa intre in atentia Primariei, care, impreuna cu specialistii de la Inspectia de Stat in Constructii, Inspectoratul Teritorial de Munca si Politia, SA MEARGA SI SA APLICE LEGILE IN DOMENIU, INCEPAND DE LA AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE SI CELELALTE.Si, binenteles, desfiintare prin demolare si amenzi.Sa vedeti cati bani, numai din amenzi, intra in contul Primariei..... CA NUMAI IN ACEST MOD SE POATE EDUCA MARLANUL ADUS DE COMUNIST LA ORAS DIN CATUNE UNDE NU AVEAU CURENT SI NU CUNOSTEAU CUM SA MANANCE CU TACAMURILE, STERGANDUSE LA C.U.R. CU IARBA SI CIOCALAI.

  Dar pentru aceasta treaba, specialistii din Primarie angajati pentru aceasta treaba, aceia constatati cu IQ aproape spre zero, la asazisul audit de 150.000 de euro, care n-a fost chiar audit, ci numai o cosultare pe banii contribuabililor, ca sa i se faca un moft primarului fotbalist incompetent, trebuie ori dati afara, ori sa ii puna la ultima proba de lucru, avand ca subiect aceste constructii ilegale la blocuri care strica aspectul orasului si pune viata oamenilor in pericol.

  Pana una alta, cainii latra, caravana trece.Viata Libera, ca sa finalizeze acest subiect de interes cetatenesc dat spre stiinta publicului galatean platitor de impozite, trebuie sa trimita aceste doleante ale cetatenilor, celor ce reprezinta administratia locala, implicit primarului astuia care habar nu are de ce sta acolo.
  0
  1
  Raportează
 • postat de gino
  Vineri, 29 Martie 2013 16:57
  galatiul este un oras de raha....t
  0
  1
  Raportează
 • postat de eu
  Joi, 28 Martie 2013 15:15
  daaa, iar in alte blocuri unde aveau balcoane, le-au desfiintat, adica au desfiintat un perete si au prelungit camera (sufrageria sau bucataria) pana in balcon, fiecare vrea sa arate ca are bani si... nu are ce face cu ei, oare chiar asa o fi ?!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Phill
  Joi, 28 Martie 2013 12:52
  Daca te duceai si in M39-40, prin Aviatiei, vedeai destule si rezulta un reportaj mai "consistent" ... oricum, nu sunt de azi de ieri construite ...
  0
  1
  Raportează
 • postat de Vali
  Joi, 28 Martie 2013 11:39
  voi credeti ca oamenii care stau acolo chiar isi doresc sa locuiasca o viata in astfel de cutii?
  O sulutie pentru capetele seci din primarie:
  - primaria sa dea in schimbul garsonierei un loc de casa (300 mp ar fi suficient) in zona cart. Cantemir plus o suma de bani care sa reprezinte un avans pentru ridicarea casei (care poate fi un duplex sau cu maxim 4 apartamente), iar cu cutiile de chibrit odata preluate sa le transforme in apartamente prin recompartimentare sau sa le demole\e si sa faca locuinte serioase in locul lor! In alte tari asa s-a rezolvat probleme de genul asta si toata lumea a avut de castigat, de la vecinii blocurilor, la locuitorii cutiilor si pana la antreprenori si mucitori care au avut de lucru buna perioada de timp!
  1
  0
  Raportează
 • postat de plesa dumitrache
  Joi, 28 Martie 2013 10:31
  primarii acestui oras nu vad aceste constructii bizare ,cum de e posibil asa ceva ?
  1
  1
  Raportează
 • postat de Silvia
  Joi, 28 Martie 2013 10:25
  Niste nesimtiti care pun in pericol viata unor oameni nevinovati,nu mai vorbesc ce se va intamla la un viitor cutremur.
  1
  1
  Raportează
 • postat de glo
  Joi, 28 Martie 2013 09:07
  veniti sa vedeti cate din acestea sunt la viaduct
  0
  1
  Raportează
 • postat de caragea
  Joi, 28 Martie 2013 08:33
  Acolo-i pepiniera de rasad de curvulitze...cresc economia
  0
  1
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Joi, 28 Martie 2013 00:37
  si prin micro 13, 40, 39 sunt din astea
  0
  1
  Raportează
 • postat de eva
  Miercuri, 27 Martie 2013 18:19
  Acum vreo doua saptamini,se vindea o garsoniera de asta-cu parchet,gresie la baie,termopan cu doar 4 mii de lei.A,avea si balcon!! (sursa Mercador)
  1
  0
  Raportează
 • postat de mihaela
  Miercuri, 27 Martie 2013 18:16
  Privind in fotografiile din arhiva, pot spune ca orasul Galati arata mai bine dupa razboi. In prezent nu exista simt estetic, nu exista simt civic. Este pur si simplu un oras urat din toate punctele de vedere, si aceasta multumita edililor care in 20 de ani nu au stiut decat de interesele proprii care nu au avut nimic in comun cu cele ale cetatenilor acestui oras. Bineinteles ca nici galatenii nu isi dau prea mare interes ca orasul lor sa arate curat si civilizat. Dovada blocurile renovate dupa bunul plac al fiecariu locatar, mozaicul de culori inestetice, gradinile care arata mai degraba a cotete decat a spatiu care sa iti relaxeze privirile. In concluzie, Galatiul este un oras cu cladiri, gradini, strazi si trotuare oribile. Cu siguranta s-ar clasifica in topul celor mai urate orase din Romania.
  1
  1
  Raportează
 • postat de Zavaidoc
  Miercuri, 27 Martie 2013 16:44
  Dezvolta Ovidiu , dezvolta , ori iti este frica de onestii contribuabili de la G-uri !
  0
  2
  Raportează
 • postat de IC
  Miercuri, 27 Martie 2013 16:41
  Fiecare dupa capul lui , in ultimii 23 de ani nu am avut conducere locala ,am avut cersetori de voturi care au inchis ochii la toate tampeniile.Una din acestea este si asa zisul etaj de la carciuma din Piata din Micro 19 . Apropo ,la cata ingesuiala este in amintita piata ,ce mama dracului mai cauta si carciuma aceia acolo ? Banuesc ca este tot o constructie provizorie ,deci paote fi demolata integral sau numai etajul si scara exterioara care duce la acela iar daca ramne parterul sa fie transformat in magazin.
  1
  0
  Raportează
 • postat de dudu
  Miercuri, 27 Martie 2013 14:37
  ceva deosebi :))
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.