Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

PRECIZARE - Inaugurarea magazinului de creaţie MyWay & S.A.S. Design a fost amânată pentru luni, 8 aprilie, cu începere de la ora 13.00 Tot atunci va avea loc şi deschiderea pentru public a atelierului.


Designerii gălăţeni Silvia Alexandra Steriopol şi Ionela Costea inaugurează sâmbătă, de la ora 13.00, magazinul de creaţie de îmbrăcăminte şi încălţăminte MyWay & S.A.S. Design.

Situat în Parcul Eminescu, la parterul Casei Albe, atelierul se adresează, deocamdată, doar femeilor. "Magazinul nostru de creaţie le aşteaptă pe toate iubitoarele de frumos, care apreciază o rochie, un costum sau o pereche de pantofi unicat, realizate la comandă", a declarat Steriopol.

Accesul la evenimentul de sâmbătă se face doar pe bază de invitaţie. Magazinul MyWay & S.A.S. Design este deschis pentru public începând de luni, 8 aprilie.

 

Citit 6039 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2013 21:35

3 comentarii

 • postat de alex Luni, 08 Aprilie 2013 07:45 Link la comentariu
  0
  0

  cei care fura si iau spagi sunt majoritatea in GL mai nimeni nu munceste, asa ca au bani.. , trebuie doar sa aprecieze munca artizanala , creatia.. acum o sa se vada educatia , cultura, informatia cetatenilor... mult succes

  Raportează
 • postat de alina Duminică, 07 Aprilie 2013 14:44 Link la comentariu
  0
  0

  nimeni nu va avea bani sa cumpere! doar cei bogati si care fura! o sa dea faliment pararea mea! totusi succes!

  Raportează
 • postat de Un act de curaj să faci o investiție, deci baftă și viață lungă în al frumosului promovat. Felicitări. Vineri, 05 Aprilie 2013 23:55 Link la comentariu
  0
  0

  Sună a publicitate, dar să deschizi ceva pe vremurile astea triste este chiar un act de curaj și un bun câștigat pentru oraș, așa că baftă și vânzări cât mai ''grase'', orașul are nevoie de investiții măcar de dragul taxelor și impozitelor, dar și pentru promovarea frumosului delicat. Bravo și noroc.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.