Campanie VL "Eu vara nu dorm": Unde găseşti cazare în sudul Litoralului

Campanie VL "Eu vara nu dorm": Unde găseşti cazare în sudul Litoralului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele mai interesante oferte din staţiunile Neptun, Jupiter, Olimp, Saturn şi Venus

Suntem în plin sezon estival, iar „Viaţa liberă” continuă să vă pună la dispoziţie variante de oferte de cazare. În ediţia de astăzi a venit rândul staţiunilor din sudul Litoralului românesc - Neptun, Jupiter, Olimp, Saturn şi Venus. Pentru a ajunge în zona respectivă cu maşina, din Constanţa trebuie să mergeţi pe  E87, dar puteţi alege, de asemenea, trenul sau maxi-taxi-ul.

Conform site-ului oficial al staţiunii, Neptunul este "este atractiv atât pentru familii, cât şi pentru tineret. Numeroase servicii sunt oferite aici, iar suprafaţa mare acoperită de staţiune conferă posibilităţi de divertisment şi de relaxare în diverse moduri pe tot parcursul sejurului”.

Ofertele de cazare sunt relativ decente din punct de vedere al preţurilor. Astfel, în funcţie de perioada aleasă, la Hotelul Bîlea puteţi scoate din buzunar, pentru un sejur de şase zile, între 230 şi 430 de lei de persoană. Un alt hotel, Romaniţa, oferă sejururi cu preţuri cuprinse între 178 şi 469 de lei de persoană. Aceleaşi preţuri le găsiţi şi la hotelul Terra.

Dacă ofertele din Neptun nu vă sunt pe plac, puteţi oricând să optaţi pentru staţiunea Jupiter, aflată în imediata apropiere. Aici, pe lângă hoteluri, puteţi alege şi din ofertele pensiunilor. O noapte de cazare la Pensiunea Casa Maria vă va costa, în funcţie de perioada aleasă, între 110 şi 130 de lei. La Vila Casa Anda, preţul unei nopţi de cazare este fix, adică 120 de lei, în timp ce pensiunea Miruna Valentin cere pentru fiecare noapte câte 140 de lei.

Preţuri ceva mai mari în Olimp

Ceva mai piperate sunt preţurile în Olimp. În această staţiune, cea mai bună ofertă vine din partea hotelului Egreta. Această unitate de cazare, clasificată cu trei stele, cere pentru o cameră dublă 175 de lei pe noapte. Dacă vreţi să aveţi în continuare confortul de acasă, puteţi închiria un apartament contra sumei de 200 de lei pe noapte. Toto 200 de lei scoateţi din buzunar şi pentru a vă caza într-o cameră dublă din Vila Oceanic.

O altă opţiune pentru cei care aleg să-şi petreacă zilele de concediu în zonă este Saturnul. Aici puteţi închiria o garsonieră contra sumei de 90 de lei pe zi. Dacă doriţi altceva, puteţi merge la vila Doina, unde o noapte de cazare costă 100 de lei. La fel stau lucrurile şi la vila Sorel.

De asemenea, o altă destinaţie de vacanţă pentru cei ce caută liniştea este Venus. O noapte de cazare la hotelul Rodica din această staţiune vă scoate din buzunar 90 de lei. Vila Yva, care se laudă cu vegetaţia sa luxuriantă, cere petru o noapte de cazare între 100 şi 140 de lei, în timp ce la casa Badea Tinică vă puteţi caza pentru 100 de lei.

Citit 1724 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iulie 2013 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.