Parcurile şi ştrandurile din Galaţi, pline de pericole, nu distracţie

Parcurile şi ştrandurile din Galaţi, pline de pericole, nu distracţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Accidentat, rănit sau cel puţin îmbolnăvit, aşa poţi pleca de la bazinele sau de la locurile de joacă din oraş, după cum a constatat şi Comisariatul Judeţean de Protecţia Consumatorului, la verificările a opt operatori din domeniu


După accidentul din parcul de distracţie de la Eforie, în urma căruia un tânăr a murit electrocutat, comisarii din toată ţara au intensificat controalele la spaţiile de agrement pentru copii.

La Valuri, paragină peste tot

Bazine de înot exfoliate sau scorojite, paviment deteriorat sau chiar plin de găuri în imediata apropiere a bazinelor, grupuri sanitare cu tencuiala căzută, parţial nefuncţionale, duşuri fără sistem de evacuare a apelor uzate. Acestea sunt problemele cu care Plaja de la Valuri i-a întâmpinat pe gălăţeni, în prima parte a sezonului estival, nereguli sancţionate şi de comisarii de la Protecţia Consumatorului. Nici toboganele din piatră, de la bazinele pentru copii, nu erau sigure, având vopseaua exfoliată. La un alt bazin de înot nu erau afişate informaţii de avertizare privind pericolul prezentat de orificiile de evacuare a apei. Unele societăţi care deţineau piscine sau bazine nu aveau afişat programul de funcţionare şi nici tarifele practicate.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2742 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 August 2013 20:55

3 comentarii

 • postat de bou batran
  Duminică, 11 August 2013 13:23
  5.13.197.***
  Azi am fost la gretosenia de plaja de la valuri. M-am jurat ca nu mai merg acolo in viata mea. WC-ul de langa bazin are usa rupta si duhneste a fecale si urina, pe gresia de langa bazin este mil, noroi si naiba stie ce mai e, cioburi de sticla pe aleea dintre plaja si bazin si o mizerie de nedescris pe plaja. L-am vazut si pe d-l SALVAMAR, imbracat in rosu tractor, care tinea in mana o galeata cu cloramina si care arunca din ea cu mistria in bazin magia dezinfectiei....
  Este inadmisibil ca o asemenea mizerie sa existe, fie ea si pentru aceia care nu isi permit sa mearga la strandurile cu staif. ESTE UN ATENTAT LA SANATATEA CETATENILOR!!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de dfvtgvffff
  Duminică, 11 August 2013 09:58
  5.13.207.***
  poi da ce panarama aia de de jegos de primar marius cur stan stie sa faca si el ceva bun ptr oras sa fie un bazin sa se duca lumea la plaja contul lui sa fie plin cu euro ,esti varza cu miel primare dute pe faleza si ti zicea ala de la elice ,la statuie iti arata cu degetul unde trebuie sa te arunci,nu faci multi metri jegosule.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adrian
  Duminică, 11 August 2013 08:31
  24.214.19.***
  Voi nu sunteti sanatosi, cum sa cumparam ziarul din strainatate?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.