Arată ce ştii la singurul concurs de cultură generală din Galaţi!

Arată ce ştii la singurul concurs de cultură generală din Galaţi!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Îţi place să citeşti şi eşti curios să afli lucruri mereu noi, dar nimeni nu pare interesat sau dispus să te asculte? Scuza cu "mă simt izolat ca pe o insulă în mijlocul celorlalţi" nu mai ţine de-acum înainte.

În fiecare luni seară, începând cu ora 20,00, în cafeneaua Bankers eşti aşteptat, alături de alţi oameni pasionaţi de lectură şi de competiţie, la un concurs de cultură generală unic în Galaţi, organizat de grupul Paramecii şi desfăşurat pe echipe. Pe parcursul a trei seturi a câte 20 de întrebări, veţi trece prin toate domeniile culturii generale. De la mitologie, trecând prin istorie, religie, arte, ştiinţe şi până la sport, cunoştinţele tale şi ale membrilor echipei vor fi serios puse la încercare. Tocmai de aceea, gustul unei potenţiale victorii este cu atât mai dulce. Întrebările sunt foarte bine gândite şi formulate, astfel încât nu vei avea neplăcerea să dai răspunsuri legate de anul naşterii unei personalităţi obscure. Oricum, nu eşti obligat şi nici măcar încurajat să ne crezi pe cuvânt. Te poţi convinge venind luni seara la concurs, cu atât mai mult cu cât intrarea şi participarea nu costă nimic. Până atunci, poţi afla mai multe despre grupul Paramecii de pe pagina lor de Facebook.

Concursul de cultură generală din Bankers este organizat după modelul concursurilor gen Trivia. Aceasta este o noţiune folosită în mod obişnuit pentru a desemna un concurs de cultură generală, bazat pe întrebări şi răspunsuri relativ simple ca formulare. Astfel de competiţii sunt foarte populare în Marea Britanie, precum şi în alte ţări. Trebuie menţionat că, deşi concursurile în România sunt de-abia la început, în lume există deja campionate mondiale de gen de mai bine de zece ani.

N.R. Ultima ediţie a concursului a fost câştigată de echipa "Vieţii libere", aşa că vă aşteptăm să ne bateţi sau... să ne felicitaţi!

Citit 1614 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2013 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.