Veşti bune pentru gălăţenii în căutarea unui loc de muncă: Carrefour oferă 200 de joburi

Veşti bune pentru gălăţenii în căutarea unui loc de muncă: Carrefour oferă 200 de joburi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă n-aţi aflat încă de la Mica publicitate, atunci v-o spunem noi. Săptămâna aceasta încep recrutările pentru o parte dintre locurile de muncă ce vor fi create prin inaugurarea Shopping City Galaţi, mall-ul de pe Coşbuc construit de concernul NEPI. Deocamdată, doar hipermarketul Carrefour, care va ocupa o suprafață de 9.600 mp din mall, pune la bătaie aceste joburi. “Este vorba despre 200 de locuri de muncă oferite de hypermarketul Carrefour de pe Coşbuc”, ne-a confirmat directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă. Ieri, pe site-ul AJOFM Galaţi erau vacante peste 300 de locuri de muncă, numeroase fiind de casier (52 de locuri) şi de lucrător comercial (44), pentru care nu se cere experienţă, ci doar studii liceale. Carrefour mai caută operatori vânzări, profesionişti care să se ocupe de produsele proaspete, oameni care să facă recepţia mărfii sau care să efectueze diverse lucrări de întreţinere.

Cei care s-au programat deja telefonic la interviu au aflat că îşi pot aduce CV-urile în zilele de 4, 5 şi 7 septembrie, la Teatrul Muzical “Nae Leonard”, după care vor aştepta răspunsul responsabililor de la departamentul Resurse umane al firmei.

Deschiderea mall-ului este programată pentru sfârşitul acestui an. Shopping City Galați va include, pe lângă hipermarketul Carrefour, un "shopping mall" de aproximativ 20.000 mp cu retaileri naţionali şi internaţionali, precum şi o zonă de divertisment şi un food court, se arată într-un comunicat de presă recent al grupului Carrefour.

Citit 12313 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2013 10:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.