De la cititori/ O haită de 18 câini patrula, joi la prânz, pe Faleză

De la cititori/ O haită de 18 câini patrula, joi la prânz, pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă vreţi să îi scoateţi pe cei mici pe Faleză, în această după-amiază însorită de iarnă, atunci ar trebui să fiţi cu băgare de seamă la haita de câini cu care v-aţi putea întâlni. Un gălăţean a trimis pe adresa redacţiei mai multe fotografii cu câinii comunitari aflaţi pe stradă, la ora prânzului, în zona Portului. Acesta susţine că i-a numărat şi că nu erau mai puţin de 18 patrupede.

„Noi, cei care locuim sau avem locurile de muncă în acest cartier, ne simţim ameninţaţi de o haită de câini (18 câini, mai exact) fără stăpân, care au pus stăpânire pe aceasta zona şi care patrulează pe toata strada Portului”, scrie Gabriel Necula, în mesajul său electronic, pe care l-a trimis atât primarului Marius Stan, cât şi city-managerului Aurel Vlaicu şi viceprimarilor Radu Cosca şi Florin Popa.

„Da, e o problemă cunoscută cea a câinilor fără stăpân, dar parcă nu am văzut niciodată aşa de mulţi adunaţi la un loc! Fotografiile le-am făcut chiar astăzi, la prânz”, ne-a confirmat, telefonic, Gabriel Necula. Gălăţeanul s-a plâns, în acelaşi mesaj, că în nesiguranţă se simte şi în Piaţa Centrală, o altă zonă frecventată de haite de căţei comunitari.

Citit 1662 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2014 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.