Gala ASMA: Acţiune de PREMIERE a voluntariatului
Foto: Foto: Remus Basalic

Gala ASMA: Acţiune de PREMIERE a voluntariatului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Suport Medical Activ (ASMA) a organizat vineri, 13 iunie, a treia ediţie a Galei Premiilor ASMA. Faţă de ediţiile precedente, organizatorii au dorit ca, anul acesta, evenimentul să aibă loc în aer liber, pe scena din parcul Rizer. Premianţii din 2014 sunt cei care în ultimul an s-au implicat şi au susţinut proiectul educativ-umanitar "Ajută un copil să crească sănătos". Potrivit organizatorilor, aproximativ 4.000 de copii au beneficiat de pe urma proiectelor desfăşurate de ASMA.

"Printre premianţi se numără Arcelor Mittal Galaţi, Şcoala Generală nr. 13,  Liceul de Arte Galaţi şi Batalionul de tancuri 284 "Cuza Vodă". Pentru noi este o satisfacţie să vedem că acţiunile noastre de voluntariat şi cele umanitare au avut efect, putând să ajutăm, de la an la an, tot mai mulţi copii aflaţi în zone sau în situaţii defavorizate", ne-a spus dr. Marcela Dragomir, din partea ASMA.

Publicul prezent vineri după-amiază în parcul Rizer a avut parte şi de numeroase momente artistice, puse la cale de elevii şcolilor de dans şi ai unor licee gălăţene. Evenimentul s-a încheiat pe înserate, cu o lansare de lampioane.

Citit 997 ori Ultima modificare Duminică, 15 Iunie 2014 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.