Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Este sezonul pepenilor, motiv pentru care Poliţia Locală a demarat o acţiune amplă în toate zonele comerciale ale municipiului. Vizate sunt persoanele fizice şi agenţii economici care nu respectă legislaţia în vigoare şi scot la vânzare produse perisabile, fără a ţine cont de regulile modului în care se face comerţ în spaţiile special amenajate.
Angajaţii Serviciului Control Activităţi Comerciale au verificat, într-o primă etapă, legalitatea celor care comercializează pepeni în zonele Micro 39, Complex Siret, strada Oltului şi bulevardul Dunărea. Pe lângă comercianţii găsiţi în legalitate, au fost depistate şi persoane care vindeau pepeni pe domeniul public fără a achita taxele legale şi fără a deţine licenţe de comerţ stradal. În conformitate cu prevederile HCL 307/2006 şi HCL 79/2002, poliţiştii locali au aplicat sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.650 de lei.
„Mulţi producători sau comercianţi ocupă domeniul public fără a deţine licenţe de comerţ stradal, iar în aceste cazuri Poliţia Locală aplică legea. De asemenea, îi avem în atenţie şi pe cei care nu plătesc taxele legale. Vom da sancţiuni şi vom confisca marfa în toate cazurile în care legea nu este respectată, iar sănătatea gălăţenilor este pusă în pericol”, a declarat Mihai Manoliu, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.
În zilele următoare, acţiuni similare vor fi întreprinse şi în alte zone.

Citit 976 ori Ultima modificare Luni, 28 Iulie 2014 18:11

2 comentarii

 • postat de galatean Marți, 29 Iulie 2014 15:30 83.70.253.*** Link la comentariu
  2
  9

  Lasati-i frate sa manance si ei o paine, ca la alde Apaterm va convine sa le stergeti facturi de-alde 330milioane! De grija astora moare tara?!

  Raportează
 • postat de Marinovici Marți, 29 Iulie 2014 08:16 5.13.151.*** Link la comentariu
  0
  12

  Acum nu ca tin cu acesti comercianti! Imi dau seama ca fac o mare evaziune fiscala, si vand fara acte! Cum ramane domnilor, cu MAREA EVAZIUNE ?????

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.