Campanie VL „Eu vara nu dorm”/ CONCEDIU mai IEFTIN prin programul „Litoralul pentru toţi”

Campanie VL „Eu vara nu dorm”/ CONCEDIU mai IEFTIN prin programul „Litoralul pentru toţi”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vă prezentăm, aleatoriu, câteva preţuri de cazare în afara sezonului estival, respectiv din perioada 1 septembrie - 15 octombrie

„Litoralul pentru toţi” este un program lansat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării (A.L.D.D.), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.). Acesta se adresează turiştilor care doresc să-şi petreacă vacanţa la mare în extrasezon, cu mai puţini bani. An de an, zeci de hoteluri din staţiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program, cu reduceri atractive la sejururi de cinci sau şase nopţi de cazare. Fie că oferă condiţii minime de confort sau servicii de tip „all inclusive”, pe internet au apărut deja tot felul de oferte. Am dat şi noi o căutare rapidă şi vă prezentăm, aleatoriu, câteva preţuri de cazare în afara sezonului estival, respectiv 1 septembrie - 15 octombrie. În perioada 1-15 septembrie, la hotelul de trei stele „Capitol”, din Jupiter, sejurul de şase nopţi, pentru doi adulţi, într-o camera dublă fără aer condiţionat, costă 530 de lei. Dacă doriţi să fie răcoare acolo unde vă cazaţi, trebuie să plătiţi 12 lei în plus pe zi. La Hotelul „Dunărea” din Eforie Nord, tot sejurul de şase nopţi, pentru doi adulţi, cu micul dejun inclus, ajunge la 730 de lei. În aceeaşi staţiune, în centru, găsiţi hotelul de trei stele „Fortuna”. Între 29 august şi 15 septembrie, camera dublă costă 85 de lei pe noapte, pentru doi adulţi, pentru un sejur de minimum patru nopţi, iar sejurul de şase nopţi, pentru două persoane, este de 510 lei. Turiştii pot opta şi pentru hotelul „Mercur Minerva” din Mamaia, care oferă cazarea pentru doi adulţi, timp de cinci nopţi, cu 798 de lei, în perioada 10 – 30 septembrie. Tot în staţiunea Mamaia, hotelul „Modern” oferă condiţii de patru stele. Şederea pentru o singură noapte (doi adulţi) costă 364 de lei, iar într-o garsonieră 408 lei. Oferta este valabilă pentru un sejur de minimum 5 nopti, în perioada 1 – 15 septembrie, şi include cazare, masa în sistem „all inclusive”, două şezlonguri şi animaţie pentru copii. Micuţii cu vârsta de până la şapte ani beneficiază de cazare gratuită, pentru cei până în 12 ani părinţii plătesc jumătate din preţ, iar pentru ceilalţi copii se achită 70 la sută din valoarea unui loc.

În primele 15 zile din luna septembrie, hotelul „Majestic” din Neptun anunţă că pachetul de şase nopţi cu mic dejun, pentru doi adulţi, costă 660 de lei. Fiecare cameră dublă dispune de grup sanitar propriu, televizor, minibar, aer condiţionat şi telefon. Şi hotelul „Dana”, situat în staţiunea Venus, îşi aşteaptă clienţii, cu preţuri atractive, în cadrul programului „Litoralul pentru toţi”. Între 1 şi 14 septembrie, sejurul de şase nopţi, pentru două persoane, într-o cameră dublă, cu mic dejun inclus, ajunge la 760 de lei. Cei care vor să se cazeze mai ieftin, în afara sezonului estival, în Saturn, trebuie să ştie că hotelul cu acelaşi nume le oferă un sejur de şase nopţi, cu mic dejun inclus, cu 528 de lei, iar cinci nopţi petrecute într-o cameră dublă, cu servicii „all inclusive”, costă 985 de lei. Oferta este valabilă în perioada 1 – 16 septembrie. Mai multe informaţii şi alte oferte de cazare în afara sezonului estival, în cadrul programului „Litoralul pentru toţi”, puteţi găsi pe internet sau direct la agenţiile de turism.

 

CITEŞTE ŞI: Prietenie şi sacrificii/ Familii unite de pasiunea copiilor pentru dans sportiv (FOTO)

Citit 1897 ori Ultima modificare Luni, 04 August 2014 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.