Campania VL „Eu vara nu dorm”/ OFERTE de TRATAMENT BALNEAR în staţiunile din ţară

Campania VL „Eu vara nu dorm”/ OFERTE de TRATAMENT BALNEAR în staţiunile din ţară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă cam doare ba spatele, ba un genunchi, sau aveţi orice altă afecţiune şi nu prea mai aveţi chef să plecaţi în vacanţă? Nu vă faceţi griji pentru că, pe internet, găsiţi multe oferte de tratament în staţiuni balneoclimaterice din ţară precum Amara, Bala, Buziaş, Pucioasa, Bizusa, Sărata Monteoru, Olăneşti, Geoagiu-Băi, Covasna, Lacu Sărat, Moneasa, Niculina, Băile 1 Mai sau Techirghiol. Partea bună este că în unele zone aveţi obiective turistice interesante, pe care le puteţi vizita între şedinţele de tratament. Pe site-ul Societăţii de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă sunt prezentate atât preţurile pentru terapiile medicale de care puteţi avea parte, dar şi cât vă costă masa şi cazarea la hotelurile de acolo. Vă prezentăm tarifele din cele mai apropiate zone de judeţul Galaţi. 

860 de lei zece zile de tratament la Sărata Monteoru

Cel mai aproape de casă este staţiunea Lacu Sărat din Brăila. La Hotelul de două stele „Perla”, camera single, cazarea, micul dejun şi tratamentul balnear, costă 130 de lei pe zi, pentru o persoană, 155 de lei camera single, în regim de demipensiune (mic dejun şi cină), şi 180 de lei, în regim de pensiune completă (trei mese pe zi). Preţul pentru clienţii care solicită loc în camera dublă (cazare, mic dejun, tratament balnear) ajunge la 110 lei, de persoană, 135 de lei pentru demipensiune şi 160 de lei pentru servicii de pensiune completă. O persoană care vrea să stea într-un apartament plăteşte 180 de lei pe zi pentru cazare, mic dejun şi tratament balnear, 205 lei pentru cazare, mic dejun, cină şi tratament, sau 230 de lei, pentru cazare, trei mese pe zi şi tratament. Turiştii vor avea parte de băi cu nămol, băi cu apă minerală, dar şi trei proceduri medicale, în funcţie de afecţiunile de care suferă. 

La Buzău, în staţiunea Sărata Monteoru, un pat într-o cameră dublă costă 50 de lei, iar cazarea singur în cameră ajunge la 100 de lei, preţul apartamentului pentru o zi este de 150 de lei, iar pentru copii se plăteşte 25 de lei. Tarifele pentru servicii de pensiune completă (mic dejun, prânz, cină) sunt 51 de lei pe zi, pentru fiecare persoană, iar separat, micul dejun este 13 lei, prânzul 22 de lei şi cina 16 lei. Pe site-ul www.tbrcm.ro, găsiţi şi următoarea ofertă: pentru un sejur de 10 zile, ce include cazare, masă şi tratament, plătiţi 860 de lei, de persoană.

19 lei pe zi de persoană tratament la Covasna

Puteţi scăpa de dureri şi în staţiunea Nicolina din Iaşi. Aici, turiştii care merg la tratament, trebuie să plătească 54,50 de lei pe zi, dacă vor să stea într-o cameră dublă, 163,50 de lei costă cazarea într-un apartament, iar pentru cele trei mese dau 53,32 de lei, pe zi. 

Pentru tratament puteţi alege şi Covasna. Cazarea la Hotelul „Dacia”, într-o cameră cu două paturi, costă 45 de lei pe zi şi într-un apartament 150 de lei. Pentru masă turiştii plătesc 54 de lei, iar tratamentul este 19 lei, pe zi, de persoană. Şi cei din Covasna au pregătite pachete de servicii (cazare, masă, tratament): 12 nopţi costă 1.416 lei, de persoană şi pentru 10 nopţi, clienţii scot din buzunar 1.180 de lei. 

În Dâmboviţa, la staţiunea Pucioasa, pensionarii plătesc 91 de lei, pe zi pentru cazare (35 lei), masă (43 lei ) şi tratament (13 lei), iar dacă îşi fac rezervarea din timp şi plătesc şi un avans de 30 la sută din preţul întreg al sejurului, pot avea parte de reduceri. Turiştii care nu beneficiază de bilete prin casele de pensii trebuie să achite 96 de lei, pe zi, pentru aceleaşi servicii. Dacă vor să stea într-o cameră matrimonială, preţul ajunge la 136 de lei, pe zi.

90 de lei pe zi de persoană la Techirghiol

Nu în ultimul rând, şi la Techirghiol există Complexul Balnear şi de Recuperare Fizică, una dintre cele mai moderne baze de tratament din ţara noastră, unde vă puteţi trata de numeroase boli. Cazarea într-o cameră cu aer condiţionat costă 120 de lei pe zi, de persoană, respectiv 115 lei pe zi, fără aer condiţionat. Şederea pe durata tratamentului într-un salon cu trei paturi este 70 de lei, pe zi, iar într-o rezervă cu trei paturi, turiştii plătesc 90 de lei pe zi de persoană. În tarife sunt incluse cazarea, masa şi tratamentul adecvat.

CITEŞTE ŞI: Cât costă un CONCEDIU în Mangalia şi ce LOC UNIC ÎN LUME puteţi vizita acolo

Citit 2836 ori Ultima modificare Luni, 11 August 2014 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.