Oameni cinstiţi de Galaţi! O pensionară şi-a regăsit PORTOFELUL intact

Oameni cinstiţi de Galaţi! O pensionară şi-a regăsit PORTOFELUL intact
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi devine un eveniment atunci când poţi scrie şi despre oameni cinstiţi. Recent, pensionara Niţă Georgica din Galaţi s-a trezit fără portofel atunci când a ajuns la casa de marcat de la Carrefour-ul de pe Domnească. Avusese 200 de lei, ceea ce nu-i de colo pentru un pensionar, trebuia acum să mai facă încă un drum obositor pentru cumpărături, cu alţi bani. A căutat portofelul, să nu-l fi pierdut, prin diverse locuri, iar concluzia a fost că i s-a furat! Lucru care afectează pe oricine. S-a gândit însă să se întoarcă la magazin şi să întrebe dacă nu a găsit totuşi cineva portofelul acolo şi astfel a avut bucuria să afle că îl uitase chiar în magazin. Cu atâţia clienţi şi angajaţi care au trecut prin zonă, el nu dispăruse. Doar că, neavând şi acte de identitate înăuntru, nu se putea şti adresa celui care l-a pierdut şi angajaţii magazinului au păstrat portofelul, aşteptând să întrebe cineva de el. Un cupon de pensie pe numele soţului aflat lângă bani în portofel a fost dovada că se găsise păgubaşul. Doamna Niţă a fost tare bucuroasă, nu numai să-şi recupereze pierderea, dar şi să constate că oamenii pot fi şi cinstiţi.

Citit 1279 ori Ultima modificare Luni, 25 August 2014 17:05

2 comentarii

 • postat de pentru autor
  Marți, 26 August 2014 07:04
  92.80.136.***
  "........s-a trezit fără portofel atunci când a ajuns la casa de marcat de la Carrefour-ul de pe Domnească........
  A căutat portofelul, să nu-l fi pierdut, prin diverse locuri...............S-a gândit însă să se întoarcă la magazin şi să întrebe dacă nu a găsit totuşi cineva portofelul acolo...şi astfel a avut bucuria să afle că îl uitase chiar în magazin."
  Parca asa reiese din articol ca nu a avut cu ce sa plateasca marfa. Cum oare a iesit din magayin a plecat sa il caute, apoi s-a gandit ca l-a pierdut prin Carrefour??!!
  0
  3
  Raportează
 • postat de eu
  Luni, 25 August 2014 22:23
  5.13.141.***
  Stai așa că nu -i așa! Atenție: s-a pierdut în magazin! Camere video plus instructajul angajaților. Nicio societate comerciala nu își dorește probleme din acest punct de vedere. Mi s-a întâmplat așa ceva într-un Carrefour din Salonic numai că a trebuit să semnez la înmânare că mi s-a restituit tot și că renunț la orice pretenție ulterioară
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.