Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, în Galaţi

Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Cheers Pub, jam-ul de sâmbătă

Ca în fiecare sâmbătă, distracţia e la ea acasă în Cheers Pub. Apreciatul cântăreţ Florin Chiriac, cunoscut sub pseudonimul Hippie, vă invită la jam-ul de sâmbătă, cu cântece de toate culorile, interpretate de invitaţi „de greutate mare”. „Buna dispoziţie începe la ora 21,00 şi se termină când se crapă de linişte”, se anunţă pe site-urile de socializare.

În club Scena, seri de folk

Vineri, 17 octombrie, şi duminică, 19 octombrie, de la ora 19,00, în Club Scena se va desfăşura spectacolul „Muzica e viaţa noastră”. Cei de la Cenaclul „Dunărea”, Grupul „Ad-hoc” şi Ansamblul „Estrada Copiilor” vor oferi spectatorilor două seri de folk, muzică uşoară, dans şi poezie. Biletele costă 10 lei şi se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor, la secretariat, etajul I, între orele 9,00 - 17,00.

În Divino, petrecere păcătoasă

Sâmbătă, 4 octombrie, toţi gălăţenii sunt aşteptaţi, de la ora 23,00, în Club Divino, la marea petrecere „Slave of sin”. Distracţia este asigurată de muzica mixată de DJ Lerim, iar de atmosferă se vor ocupa MC Ony Gee şi dansatoarele clubului. Doamnele şi domnişoarele sunt invitate să se îmbrace cât mai sexy şi ceilalţi petrecăreţi să vină încărcaţi cu chef de distracţie până dimineaţă. Fetele plătesc 10 lei la intrare, iar biletul pentru băieţi costă 20 de lei.

În Club S, concert Paraziţii

Cum a început anul universitar, s-a dat şi startul petrecerilor în clubul de lângă campusul „Al. Ioan Cuza”. Liga Studenţilor şi Casa de Cultură a Studenţilor, în colaborare cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, îi invită pe toţi gălăţenii, joi, 9 octombrie, de la ora 23,00, în Club S, la concertul formaţiei Paraziţii, un eveniment cu tradiţie la Galaţi, organizat cu ocazia aniversării a 19 ani de la înfiinţarea Ligii Studenţilor la Galaţi. Studenţii au intrarea liberă, iar pentru ceilalţi petrecăreţi biletul costă 15 lei.

În Club Planet, seară de karaoke

Miercuri, 8 octombrie, cei de la clubul Planet anunţă că vor găzdui cel mai mare show de karaoke din oraş, „Pink Sensation”. Pentru a face diferenţa prin culoare, cei cu chef de cântat şi de distracţie sunt rugaţi să poarte haine roz ori să aibă măcar un obiect de îmbrăcăminte de această culoare.

La Casa de Cultură a Sindicatelor, concert „Colors of Maria”

Nu uitaţi că sâmbăta aceasta, 4 octombrie, de la ora 20,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc concertul „Colors of Maria”, din cadrul proiectului "Roots Revival Romania". Opt muzicieni din ţări diferite vor aprinde spiritul Mariei Tănase în noi culori şi vor transforma folclorul românesc într-unul universal. Totul, cu ajutorul vocilor şi al unor instrumente muzicale mai puţin cunoscute la noi, cum ar fi oud, duduk ori gadulka. Pe scenă vor urca româncele Monica Mădaş şi Maria Casandra Hauşi - voce, Mehdi Aminian (Iran) - ney, Mehmet Polat (Turcia) - oud, Leila Renault (Franţa) - bas, Emmanuel Hohvannisyan (Armenia) - duduk, Hristina Beleva (Bulgaria) - gadulka, Aleix Tobias Sabater (Spania) - percuţie. Galaţiul este cel de-a optulea oraş în care grupul format din cei opt artişti încântă publicul cu improvizaţii de jazz şi compoziţii originale, cu teme folclorice din ţările lor de origine. Preţul biletului la spectacol este 40 de lei.

În Club Infinity, concert Shift

Sâmbătă, cunoscutul artist gălăţean Shift revine acasă. Fanii cântăreţului, dar şi ceilalţi gălăţeni dornici de distracţie sunt aşteptaţi, la ora 23,00, la Club Infinity, la superconcertul său. Cei prezenţi vor avea parte de un show cu multe hituri, precum „Ţiglina I”, cântat cu Adda, „Rupem boxele” realizat împreună cu Andreea Bănică, ori „Sus pe toc”, piesă interpretată cu Marius Moga, şi multe altele, cântate live. Biletul pentru fete costă 10 lei, iar pentru băieţi 20 de lei.

În Union Jack, două nopţi de nebunie

O alternativă de distracţie se anunţă, în această seară, în Union Jack. Începând de la ora 23,00, gălăţenii dornici să danseze până târziu în noapte sunt invitaţi la cea mai nebună petrecere de solidaritate „Colors of Union Jack Night”, unde se vor distra pe ritmurile antrenante ale lui DJ Gabriell. Dress code-ul serii: alb, roşu şi albastru. Iar sâmbătă, 4 octombrie, va fi petrecerea „Ladies Night”. „Adună-ţi gaşca, lăsă inhibiţiile acasă şi vino să te distrezi pe cele mai hot hituri, mixate de DJ Gabriell”, scriu organizatorii, pe site-urile de socializare. Intrarea este liberă în ambele seri.

În New York Pub, reîncepe sezonul petrecerilor

Odată cu venirea toamnei, reîncep evenimentele şi petrecerile în New York Pub. După o lungă aşteptare, vineri, 3 octombrie, de la ora 23,00, începe petrecerea „Out with the old, in with the new”. Gazdele anunţă o seară perfectă pentru un nou început, plină de distracţie şi muzică bună.

 

 CITEŞTE ŞI: Pictură la „V. A. Urechia”/ Expoziţie cu peisaje donate unei fundaţii

Citit 1875 ori Ultima modificare Joi, 02 Octombrie 2014 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.