Trei CÂINI de la "Ajutaţi-l pe Lăbuş" au MURIT din cauza GERULUI
Foto: Sursa foto: Facebook, "Help Lăbuş"

Trei CÂINI de la "Ajutaţi-l pe Lăbuş" au MURIT din cauza GERULUI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu doar oamenii suferă din cauza gerului, ci şi animalele. În fiecare zi, cei nouă voluntari, în frunte cu preşedintele asociaţiei „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, Corina Grigore, se luptă să le asigure, pe timpul iernii, toate condiţiile de supravieţuire celor 850 de câini din adăpost.

Cel mai greu se descurcă în privinţa mâncării. „Nu le mai putem găti pentru că oasele pe care le fierbem, acum îngheaţă repede. Suntem obligaţi să le dăm hrană uscată, ceea ce este un efort foarte mare. Pe zi avem nevoie de 350 – 370 de kilograme de boabe, care costă în jur de 700 de lei”, spune Corina Grigore.

La fel de greu se descurcă voluntarii şi cu apa pentru animale, care îngheaţă foarte repede.

În ciuda eforturilor, trei câini au murit de frig în padoc. „Noi le curăţăm mereu cuştile, le punem paie pentru a le ţine de cald. Din păcate, nu a fost de ajuns pentru cei trei câini. Erau bătrâni şi probabil au făcut stop cardio-respirator din cauza temperaturilor extrem de scăzute”, spune Corina Grigore.

Cei care vor să dea o mână de ajutor voluntarilor de la “Ajutaţi-l pe Lăbuş” pot suna la numărul de telefon 0751.024.562, ori pot trimite email la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citeşte şi: CINCI GĂLĂȚENI, printre care şi un COPIL, au MURIT în noaptea de REVELION

Citit 1629 ori Ultima modificare Marți, 06 Ianuarie 2015 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.