LUCRĂRI SUSPENDATE la ANL-urile din Târgu Bujor. Care este MOTIVUL

LUCRĂRI SUSPENDATE la ANL-urile din Târgu Bujor. Care este MOTIVUL
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Agenţia Naţională pentru Locuinţe caută un nou constructor pentru finalizarea blocurilor de la Târgu Bujor, după ce a reziliat contractul cu Vila S.A., firma care a câştigat, iniţial, contractul de lucrări. Potrivit primarului oraşului Târgu Bujor, Laurenţiu Gîdei, firma Vila s-a apucat efectiv de lucrări în 2012, dar în 2013 a constatat că nu se mai încadra în suma pe care o licitase la momentul respectiv, dar lăsa de dorit şi calitatea lucrărilor.

"Anul trecut, am purtat discuţii cu constructorul, însă am primit doar răspunsuri negative. Ştiind de la ANL Bucureşti că sunt sume alocate pentru continuarea lucrărilor, am făcut o adresă către această instituţie. ANL a trimis comisie de experţi, a făcut o evaluare, a vorbit cu societatea respectivă, care voia bani în plus, cu chiu, cu vai s-a hotărât rezilierea contractelor, s-a făcut o nouă procedură şi urmează să mă anunţe cine va fi constructorul următor. M-au înştiinţat că mie îmi revine sarcina de a face un drenaj acolo, ca ei să continue lucrările", ne-a explicat primarul din Târgu Bujor.

Laurenţiu Gîdei a mai spus că va supune atenţiei Consiliului Local să păstreze un bloc de 12 apartamente pentru medici, judecători, poliţişti şi inginerii de la staţiunea de cercetări viticole. "Avem nevoie să atragem specialişti în oraş. Trebuie să le asigurăm locuinţă, să îi atragem cu ceva", a mai spus edilul.

Foto Bogdan Codrescu

Citit 2071 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2015 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.