Grădinile suspendate ale Galaţiului

Grădinile suspendate ale Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Galaţiul florilor este parcă un oraş tot mai… aerian, cu mici grădini ale Semiramidei! În locul straturilor de flori „clasice”, un fel de „construcţii definitive” să spunem, avem parte în ultima vreme de „construcţii provizorii”: ciubere de lemn cu mici salcâmi, jardiniere rotunde din beton armat, pline de petunii frumoase şi îmbătătoare.

Până şi în Grădina Publică, unde este destul pământ, sute de ghivece sunt atârnate pe suporturi înalte, ca în policandre, mai uşor de mirosit.

Clasice rămân locuri precum jardinierele masive de pe lângă blocurile din zona băncilor de pe Brăilei, locuri abandonate uscăciunii, sau precum noile jardiniere care s-au turnat în beton pe o latură a străzii Traian din Piaţă, aflată în reabilitare (foto jos), care s-au umplus deja cu pământ fertil.

Foto Victor Cilincă

Citit 1727 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2015 16:53

2 comentarii

 • postat de popescu
  Marți, 04 August 2015 13:50
  82.137.14.***
  Nu produc nici un ban aceste flori. Nu atrag nici un turist, pentru ca uitandu-se la ele isi va rupe picioarele privitorul.
  Sunt alte prioritati si superprobleme, cum ar fi apa rece pentru buni platnici, apa calda.
  Consumam carburant si o gramada de energie umana pentru niste flori, care nu aduc nici un zambet macar, unor oameni insetati sau nemancati.
  Rezolvati problemele importante apoi sa va pierdeti in amanunte ca florile si salcamii la ghiveci de lemn.
  Ultima fita, moda, flori pe stalp-udate zilnic, de catre adp si ecosal.
  Rusine domn primar, rusine domn prefect.
  0
  5
  Raportează
 • postat de Galatean
  Marți, 04 August 2015 07:16
  92.80.130.***
  Se da peste kkt! Pasajul mai are un pic si se darama iar solutia gasita e sa se puna niste paselute! Mare gospodar, ce sa mai spui. Da' lasa, ca o sa avem noi ditamai tunelul care va uni nimicul cu pustiul!
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.