Hotărâre în urma articolului apărut în ”Viața liberă”. Ce se va întâmpla cu PODEȚUL din PARCUL CLOȘCA
Foto: Foto ”Viața liberă”

Hotărâre în urma articolului apărut în ”Viața liberă”. Ce se va întâmpla cu PODEȚUL din PARCUL CLOȘCA
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ca urmare a materialului publicat pe 14 iulie în "Viaţa liberă", despre podeţul care face legătura dintre parcul Corneliu Coposu (parcul de la Ultimul Leu) şi fosta benzinărie MHC - CLICK AICI PENTRU DETALII, reprezentanţii primăriei au anunţat că, în curând, vor trece la reabilitarea zonei.

"Podeţul va fi inclus în proiectul nostru de reabilitare a zonei, ceea ce înseamnă că, în curând, se vor lua toate măsurile necesare pentru ca traficul pietonal din zonă să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă", ne-au explicat reprezentanţii Primăriei municipiului Galaţi. 

Amintim că sesizarea iniţială ne-a fost făcută de Florin Aramă, un cetăţean cu un foarte bine dezvoltat simţ civic, care îşi doreşte să vadă parcul readus la gloria de altădată.

"Sunt foarte mulţi cei care aleg să traverseze parcul pe aici, pe podeţul ăsta, pentru a ajunge mai repede la Spitalul Judeţean sau în Micro 19. Din păcate, e din ce în ce mai greu, dat fiind că starea podeţului este precară. Nu mai este nici balustrada, ori a mâncat-o rugina, ori au rupt-o binevoitorii, aşa că cine nu este atent poate să cadă în groapă, mai ales noaptea, când nu există iluminat", a semnalat cetăţeanul. 

Citit 1766 ori Ultima modificare Luni, 18 Iulie 2016 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.