La despărţirea de Regina Ana/ Două cărţi de condoleanţe deschise şi la Galaţi

La despărţirea de Regina Ana/ Două cărţi de condoleanţe deschise şi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La despărţirea de o personalitate de mare nobleţe şi onoare, Regina Ana a României, mulţi au simţit nevoia să lase un gând scris în memoria dispărutei.  „Pentru gălăţenii care doresc să scrie mesaje în memoria Reginei Ana a României vor fi deschise două cărţi de condoleanţe: una pe holul de la intrarea în Biblioteca ”V. A. Urechia” de pe str. Mihai Bravu nr. 16 şi alta la sediul Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei Galaţi (ANRM) din str. Basarabiei nr. 39”, aflăm de la Ioan Furtună, preşedintele ANRM Galaţi.   

„Cei care doresc să-şi exprime gândurile omagiale şi să aducă o floare în memoria Reginei noastre sunt aşteptaţi până pe 20 august, zilnic, între orele 9,00 şi 20,00, la una dintre cele două adrese. Veşnică pomenire Reginei Ana, cea care a dus mai departe calea regală a marilor regine ale României!” – mai scrie în mesajul primit la redacţie. 

Astfel de cărţi de condoleanţe au mai fost deschise imediat după deces, în toată ţara. AGERPRES nota că „Ambasadorii Japoniei şi Marii Britanii, monseniorul Ioan Robu, Mihai Şora şi Constantin Bălăceanu-Stolnici au semnat marţi, alături de zeci de români şi străini, în cărţile de condoleanţe, deschise la Palatul Regal şi la Palatul Elisabeta, în memoria Reginei Ana.” Lor li s-a adăugat ambasadorul Japoniei în România, Kisaburo Ishii, alte personalităţi din ţară şi străinătate.        

Citit 4526 ori Ultima modificare Vineri, 05 August 2016 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.