Ce filme pot fi vizionate, în următoarea perioadă, la Cinema Galaţi

Ce filme pot fi vizionate, în următoarea perioadă, la Cinema Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În perioada 19-25 august, la cinematograful „Prof. Ioan Manole” din Galaţi vor fi proiectate cinci filme. Publicul va putea viziona, sâmbătă şi duminică, de la ora 12,00, animaţia „Barbie în echipa spioanelor”, în format 2D. Potrivit scenariului filmului, Barbie, împreună cu prietenele sale, Teresa şi Renee, se transformă din nişte sportive care se antrenează intensiv în spioane sub acoperire, în această nouă aventură plină de acțiune. Când o agenţie de spioni ultrasecreţi remarcă talentul lor sportiv extraordinar, fetele sunt recrutate pentru a porni pe urmele unui hoţ de bijuterii care a reuşit până acum să se facă scăpat.
Zilnic, în această perioadă, de la ora 14,00, va fi proiectată animaţia „Pete şi dragonul”, în format 3D. Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă Pete's Dragon, povestea unui tânăr orfan şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.
Zilnic, de la ora 16,15, va rula „Brigada sinucigaşilor”, în format 3D. Personajele sunt celebre pentru faptele lor rele şi pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reuşit să le prindă şi să le vâre după gratii. Pentru a-şi micşora pedeapsa, nelegiuiţii acceptă sinucigaşe misiuni sub acoperire, conştienţi că eşecul înseamnă moartea. După ce şi-au folosit puterile şi inteligenţa pentru rău, Jokerul, Harley Quinn, Deadshot şi colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.
De la ora 18,45, în fiecare zi, publicul va putea urmări „War Dogs: tipii cu arme”, în format 2D. Filmul este o nouă comedie, bazată pe fapte reale, a regizorului trilogiei „Marea Mahmureală”, Todd Phillips.
Ultimul film din programul cinematografului este „Ben-Hur”, în format 3D. Filmul are la bază romanul din 1880 al lui Lew Wallace, "Ben-Hur: A Tale of the Christ", cu evreul Ben Hur drept personaj central, un prinț al Ierusalimului trădat şi vândut ca sclav. Povestea izbăvirii sale se dezvoltă în paralel cu cea a vieţii şi crucificării lui Iisus, care se întâmplă să activeze în aceeaşi regiune în care este obligat să îşi ducă existenţa Ben Hur.
Preţul unui bilet pentru filmele în format 2D este 15 lei, iar pentru cele în format 3D este 20 de lei. Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei pentru filmele 2D şi 15 lei pentru filmele 3D. La animaţii, tarifele vor fi de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Citit 15714 ori Ultima modificare Joi, 18 August 2016 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.