Stagii de pregătire în Portugalia pentru absolvenţii Facultăţii de Mecanică

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această toamnă, absolvenţii specializărilor „Ingineria şi Protecţia Mediului în Industrie” şi „Sisteme şi Echipamente Termice” de la Facultatea de Mecanică au posibilitatea de a efectua un stagiu de pregătire practică de 12 săptămâni în întreprinderi din Portugalia. Este vorba despre firme care au filiale deschise şi în România şi care îşi desfăşoară activitatea în domeniile: conservarea energiei, energie regenerabilă, controlul poluării atmosferice şi a apelor, managementul deşeurilor.

Acest stagiu de pregătire se va desfăşura prin proiectul Leonardo da Vinci „Engineering training for Sustainable Development”, finanţat de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Alocaţia bugetară de 4160 euro pentru fiecare beneficiar acoperă integral cheltuielile de pregătire lingvistică şi pedagogică, transport, masă şi cazare.

Perioada de desfăşurare a stagiului este 14 septembrie - 7 decembrie 2009.

Mai multe informaţii se pot afla de la coordonatorul proiectului, conf. dr. Ion V. Ion, la telefon 0721320403, sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În urmă cu trei ani, zece studenţi de la aceleaşi specializări au efectuat un stagiu de pregătire practică de trei luni în întreprinderi din Spania. Plasamentul de practică s-a desfăşurat tot printr-un proiect Leonardo da Vinci.

Citit 546 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.