Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
4 comentarii

Dacă alte şcoli aleg ieşiri la muzeu, la film ori la teatru, elevii Colegiului Tehnic "Aurel Vlaicu", fostul Liceu Metalurgic, dar şi voluntarii de la "Impact" au optat pentru o acţiune de ecologizare a unui parc de pe strada Domnească. "Este o modalitate de a-i face pe copii să înţeleagă cât de important este să păstrezi curăţenia, dar şi cât de importantă este munca în realizarea unui lucru minunat. Ne-am propus să văruim bordurile, să dăm cu mătura prin parc şi să plantăm flori", ne-a explicat Carmen Codreş, profesorul coordonator. 

La final, aceştia au montat chiar şi o fântână făcută din cauciucuri uzate şi revopsite, dar şi ghivece, astfel că parcul are, acum, un aspect mult mai frumos. "Noi răspundem mereu afirmativ acestor iniţiative, ba chiar ne bucurăm când vedem că începe un soi de educaţie civică, de la cele mai mici vârste. Am pus la dispoziţia elevilor câteva tomberoane şi mături. Sperăm să mai avem parte de astfel de solicitări", ne-a explicat Mirela Furtună, directorul Ecosal.

Citit 8550 ori Ultima modificare Marți, 16 Mai 2017 19:12

4 comentarii

 • postat de Ea Joi, 18 Mai 2017 09:17 Link la comentariu
  4
  2

  Ce nu face liceanul pentru cateva ore de chiul de la mate, romana, fizica, chimie, etc ... mai ales cei de la fostul ... Metalurgic!!! poate le-au fost promise si note de trecere ....

  Raportează
 • postat de Anonimus Miercuri, 17 Mai 2017 18:47 Link la comentariu
  0
  7

  Felicitări elevilor și cadrelor didactice pentru această inițiativă!

  Raportează
 • postat de Cinste lor! Miercuri, 17 Mai 2017 13:31 Link la comentariu
  11
  7

  Au infrumusetat un parc pe care tot ei l-au umplut cu chistoace de tigari, bidoane de bere si pahare de cafea ...

  Raportează
 • postat de george Miercuri, 17 Mai 2017 11:59 Link la comentariu
  0
  11

  BRAVO LOR!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.