O singură adopţie din PADOCUL Ecosal

O singură adopţie din PADOCUL Ecosal
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În ultima săptămână, din padocul public Ecosal a fost adoptat un singur câine, de către o persoană fizică, dovadă că patrupedele adunate de pe străzile oraşului nu prezintă atât de mult interes pentru cetăţeni. Procesul adopţiei este unul simplu, pentru asta trebuind să arătaţi doar o copie după C.I, o factură de utilităţi şi o dovadă de venit. Padocul Ecosal se găseşte în Bariera Traian, pe strada Zimbrului nr.1, şi găzduieşte, actualmente, în jur de 1.200 de câini.

Citit 1041 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2017 18:47

5 comentarii

 • postat de huo !!!
  Miercuri, 24 Mai 2017 10:59
  DA, este FOARTE NORMAL ca cetatenii sa nu prezinte NICIUN fel de interes fata de niste animale salbatice maidaneze - care, in mod CIVILIZAT, nu au ce cauta in oras.
  3
  8
  Raportează
 • postat de A.J.
  Miercuri, 24 Mai 2017 06:32
  Continua campania mascata de instigare a galatenilor sa ceara eutanasierea cainilor din padoc.
  De ce nu spuneti ca asociatiile austriece care hranesc cainii din padoc se ocupa si de adoptia lor, ca sute de caini au fost adoptati in ultimii trei ani de englezi, suedezi, nemti.
  Galatenii nu s-au inghesuit niciodata sa adopte caini din padoc.
  9
  3
  Raportează
 • postat de irina
  Marți, 23 Mai 2017 20:30
  Si ce va face domnul primar cu banii pentru sterilizarea cainilor una din conditii pentru a beneficia de sterilizare gratuita era ca animalutul sa fie adoptat din padocul Ecosal. De fapt aceasta conditie a aparut mai tarziu
  2
  3
  Raportează
 • postat de Alooo ... oameni cu suflet bun ... unde ati disparut ...?!
  Marți, 23 Mai 2017 20:15
  Pai unde-s toti acei care se bat cu pumnii in piept si care fac moarte de om declarandu-se iubitori de catei atunci cand cineva cu suflet rau protesteaza ca nu are o deosebita placere sa mearga prin oras numai prin fecale si urina de catei, ca nu se da in vant sa fie muscat de vreun suflet nevinovat de catel sau ca nu suporta sa asculte toata noaptea latraturile placute ale cateilor ?!
  La cati iubitori de catei se dau pe aici prin ziar ca ar fi, ar trebui sa fie coada zi si noapte la adoptiile de catei ...
  4
  13
  Raportează
 • postat de Christian
  Marți, 23 Mai 2017 20:12
  Hai lasa-ne cu prefacatoria, nu mai punem botul, lupul imbracat in blana de oaie, hingherul care condamna oamenii care mai arunca cate o coaja de paine animalelor flamande.
  6
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.