Baia Comunală, o alternativă pentru mişcare sănătoasă
Foto: Bogdan Codrescu

Baia Comunală, o alternativă pentru mişcare sănătoasă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Odată cu venirea verii a început căutarea alternativelor pentru a scăpa de căldura de afară, dar şi pentru a face mişcare într-un mod sănătos, fără a fi nevoie să suporţi soarele arzător.

Redeschis în 2013 pentru public, bazinul de înot de la Baia Comunală, proprietate publică a municipiului Galaţi, în administrarea “Fundaţiei Sportul Gălăţean”, este una dintre opţiunile spre care vă puteţi orienta, dacă doriţi fie doar să vă relaxaţi după o zi lungă, fie să luaţi lecţii de înot.

Conform administratorului Sandu Istrate, dacă doriţi să vă răcoriţi în piscina bazei sportive trebuie să ştiţi că pe timpul verii, timp de 90 de zile, programul pentru public este uşor diferit, astfel că accesul este permis de la ora 20,00 până la 22,30 seara, pentru înot recreativ. În restul anului, doritori de relaxare au acces dimineaţa, de la 8,00 la 12,00, şi seara, de la ora 20,00 la 22,30. Preţul de intrare este de 13 lei pe oră şi include acces la saună şi duşuri, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. În restul timpului, bazinul este ocupat de orele de înot oferite de baza sportivă.

Pentru copiii care nu ştiu să înoate şi vor să înveţe, un abonament de iniţiere în care intră patru şedinţe a câte 60 de minute costă 75 de lei, iar pentru opt şedinţe va trebui să scoateţi din buzunar 130 de lei. Pentru adulţi, există un singur tip de abonament, de 195 de lei, în care intră opt şedinţe.

De asemenea, există nişte reguli stricte pe care trebuie să le respectaţi, dacă vreţi să vă bucuraţi de piscina Băii Comunale, indiferent că doriţi să vă relaxaţi ori să participaţi la cursuri de înot. Trebuie să aveţi la dumneavoastră cască, papuci şi prosop, pentru a vi se permite accesul. Pe lângă asta, mai trebuie să ştiţi că la bazin nu se va intra cu încălţăminte de exterior şi că accesul cu mâncare şi băuturi este strict interzis.

Citit 14619 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iulie 2017 20:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.