Concurs supravegheat video pentru suplinitorii calificaţi şi necalificaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ISJ va organiza joi concurs pentru ocuparea posturilor rămase libere în învăţământ prin suplinire calificată şi necalificată. Candidaţii au la dispoziţie 416 catedre complete şi 1.167 incomplete.

La suplinire calificată s-au înscris 242 de candidaţi, care vor susţine examenul la Grupul Şcolar de Marină. Sunt aşteptaţi la concurs cei care nu au reuşit să obţină peste nota 5,00 la examenul de titularizare susţinut în luna iulie.

„Conform ministrului Educaţiei, concursul de suplinire se desfăşoară, anul acesta, după aceleaşi reguli ca şi cel de titularizare: probele sunt scrise, iar sălile vor fi monitorizate video.  Intrarea în săli se va face între orele 8,00 – 9,00, iar concursul va începe la 10,00. Subiectele vor fi elaborate de MECTS”, ne-a declarat inspectoarea care se ocupă de mişcarea personalului didactic, Andra Ionescu.

Rezultatele pentru suplinire calificată se vor afişa pe 8 august, contestaţiile se vor depune pe 8-9 august, iar notele după recorectarea lucrărilor vor fi date publicităţii pe 11 august. Începând cu data de 22 august se vor programa şedinţele de repartizare pe post.

În speranţa că vor prinde un post după ce vor fi repartizaţi toţi suplinitorii calificaţi s-au înscris la concurs şi 95 care nu au studii de specialitate. Testarea necalificaţilor se va desfăşura la Şcoala Nr. 24.

Intrarea candidaţilor în săli se va face între orele 8,00-8,30, iar examenul începe la ora 9,00. Subiectele vor fi elaborate la nivelul ISJ Galaţi.

Rezultatele se vor da pe 5 august, dată la care se depun şi contestaţiile. Rezultatele finale vor fi  afişate pe 8 august, urmând ca pe 30 august să se facă repartiţiile în şedinţă publică.

Citit 1188 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.