Caravana filmelor TIFF ajunge mâine la Galaţi. Ce filme puteţi vedea.

Caravana filmelor TIFF ajunge mâine la Galaţi. Ce filme puteţi vedea.

Secvenţă din filmul "Povestea Iubirii" care va fi proiectat Vineri, 25 august.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un documentar emoționant despre eforturile unui om de a menține viu un întreg oraș, o comedie savuroasă despre viețile noastre secrete ascunse în propriile telefoane și o istorie de dragoste care se întinde pe decenii îi vor încânta pe spectatorii din Galați începând de mâine, 23 august şi până vineri 25 august. Timp de trei seri, în Parcarea Casei de Cultură, începând cu ora 21,00, gălățenii vor avea parte de filme bune în aer liber, pe ecranul uriaș al Caravanei TIFF.
Mâine, gălăţenii vor putea vedea documentarul Planeta Petrila, câştigătorul Premiului Publicului Cinepub la Festivalul Internaţional de Film Transilvania. Acesta este regizat de Andrei Dăscălescu şi are ca subiect oraşul minier Valea Jiului, o lume care dispare văzând cu ochii. Acţiunea se învârte şi în jurul unui artist, Ion Barbu, care se încăpăţânează să lupte împotriva autorităţilor. 
Joi, spectatorii vor avea ocazia să se bucure de una dintre cele mai spumoase comedii recente, extrem de bine primită de publicul din Italia. Complet străini / Perfetti sconosciuti, în regia lui Paolo Genovese, spune povestea a şapte buni prieteni care iau cina împreună şi propun un joc îndrăzneţ: să-și pună telefoanele pe masă în timpul mesei și să-și arate unul altuia mesajele, email-urile și apelurile pe care le primesc, ocazie cu care ies la iveală secrete ce ameninţă să le pună în pericol prietenia. 
Vineri, în ultima seară, spectatorii vor urmări adaptarea cinematografică a unui bestseller care și-a câștigat milioane de fani în întreaga lume: Povestea iubirii. Cea mai nouă producție semnată de Radu Mihăileanu a fost filmată parțial în Transilvania și aduce pe marele ecran nume precum Sir Derek Jacobi, Sophie Nelisse, Gemma Arterton, Elliot Gould, alături de actori români.
Ajunsă la a opta ediție, Caravana TIFF este unul dintre cele mai ample proiecte ale Festivalului Internațional de Film Transilvania, peste 30.000 de spectatori urmărind filme în aer liber anul trecut, între lunile iulie și septembrie.
Intrarea este liberă pentru toate cele trei seri de filme.

Citit 2876 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2017 12:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.