Distracţie şi voie bună pentru pici, mămici şi tătici

Distracţie şi voie bună pentru pici, mămici şi tătici
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dacă vreţi să petreceţi timp cu copilul dumneavoastră în aer liber şi să vă bucuraţi de vremea caldă de vară, o opţiune ar putea fi chiar parcul Rizer,  unde se va desfăşura duminică, 27 august, începând cu ora 17,00, un eveniment pentru copii şi părinţi.

Evenimentul este organizat de o echipa de tineri din Galaţi, formată din Andreea şi Daniel Biciilă, care îşi doresc să promoveze un stil de viaţă echilibrat şi să le insufle copiilor dragostea de mişcare. Prin programul pregătit de aceştia şi-au propus să îndemne copii, dar şi părinţii să se hrănească sănătos. De asemenea, cei prezenţi vor putea degusta din câteva bucate care vor fi puse la dispoziţie de către organizatori. 

Programul evenimentului este următorul: Între 17,00 şi 17,30 vor avea loc înscrieri pentru jocuri (maxim 120 de copii), apoi de la 17,30 la 18,00 vor fi înscrieri pentru tombolă şi degustări. Seara, de la ora 18,00 la 19,00 se vor desfăşura jocurile pentru cei mici şi pentru părinţi. De la 19,00 timp de jumătate de oră va fi pus în scenă un spectacol cu personaje din poveşti de către cei de la Marili Galaţi, urmând ca de la 19,30 să se facă extragerea pentru tombolă. Vor fi 60 de premii pentru pici şi 15 premii pentru părinţi. Evenimentul se va termina la ora 20,00. 

Pe toată perioada desfăşurării evenimentului toţi cei prezenţi vor avea acces la specialiştii de la standul de informaţii pentru a afla mai multe despre cum să ai un stil de viaţă echilibrat.

Citit 1740 ori Ultima modificare Joi, 24 August 2017 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.