Arcada a luat doar un punct din derbi

Arcada a luat doar un punct din derbi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: Arcada a obținut în punct din derbiul de la Ploiești, după ce a pierdut la limită, scor 3-2 (25-23, 25-19, 21-25, 17-25, 16-14)


În a treia etapă din returul primul eşalon de volei masculin este programat un meci de mare importanţă în disputa pentru titlul de campioană, la Ploieşti urmând să se întâlnească formaţiile de pe locul doi, respectiv trei, Tricolorul şi Arcada Galaţi.

Arcada Galaţi s-a aflat în ultimele trei sezoane printre protagonistele competiţiei, încheind de două ori prin obţinerea medaliilor de bronz, iar acum încearcă din nou să ajungă la marele obiectiv, titlul de campioană.

Astfel, disputa de astăzi este cât se poate de importantă. Combatantele din sala „Olimpia” din Ploieşti au un bilanţ identic, cu câte 33 de puncte, „găzarii” având avantaj un singur set: 35:11, faţă de 35:12.  În faţa lor în clasament se află Steaua Bucureşti, cu 35 de puncte.

Chiar dacă Tricolorul Ploieşti a câştigat meciul tur (scor 3-2), gălăţenii sunt capabili de o replică pe măsura ambiţiilor, astfel că partida este deschisă oricărui deznodământ.

Arcada se prezintă la acest derbi cu modificări importante în componenţa lotului, reuşind recent două achiziţii, liberoul Adrian Feher de la VM Zalău şi lituanianul Arvydas Miseikis (30 de ani), fost campion al României cu Tomis Constanţa.

Iată numele celor 14 jucători care îmbracă, la ora actuală, tricoul cu însemnele „Arcada”: Filip Despotovski (căpitan), Marian Bala, Adrian Gontariu, Andrei Spînu, Nikola Kovacenici, Dima Filippov, Lukas Rangel, Liviu Cristudor, Şerban Paşcan, George Zahar, Luka Suljagici, Neven Majstorovici, plus cei doi nou-veniţi. Dintre aceştia, antrenorii Nicuşor Harabagiu şi Marian Apostu vor trebui să-i aleagă pe cei mai în formă la ora jocului. „Mergem la Ploieşti hotărâţi să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat favorabil. Indiscutabil, este o dispută dificilă, dar acest lucru este valabil pentru ambele formaţii, iar pentru noi este un motiv în plus de a ne mobiliza”, ne-a declarat Nicuşor Harabagiu.

Meciul din Sala „Olimpia” va începe la ora 15,45 şi va putea fi urmărit la Digisport 4, care televizează jocul în direct.

Gălăţenii au plecat ieri-dimineaţă spre Ploieşti, iar după-amiază au efectuat un antrenament de acomodare în sala care va găzdui şi importantul meci.

Citit 1430 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.