Oţelul a renunţat la şapte jucători

Oţelul a renunţat la şapte jucători
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipa de fotbal SC Oțelul a anunţat, duminică, că şapte dintre jucătorii care au făcut parte din lot în turul Ligii a III-a nu vor mai continua în retur la formaţia gălăţeană.

Fundaşul stânga Robert Ciurea, fundaşul central Claudiu Maftei, mijlocaşul central David Itoafa şi atacantul Dejan Subotici au fost cedați pentru următoarele şase luni la Sporting Lieşti, formaţie ce evoluează în aceeaşi serie cu Oţelul. Ciurea, accidentat mult timp, şi ceilalţi trei au evoluat foarte puţin sau deloc în turul campionatul.

Totodată, s-a renunţat deocamdată la mijlocaşii centrali Alexandru Chebac şi Ionuţ Codreanu, care vor fi şi ei împrumutaţi până în vară, "aceştia fiind în discuţii avansate cu alte cluburi pentru care ar putea evolua în retur", conform unui comunicat al clubului.

"Toţi jucătorii pe care îi vom împrumuta vor fi sub stricta noastră monitorizare, vor rămâne sub contract cu Oţelul. Ne dorim să le oferim şansa de a evolua mai mult, de a intra într-un ritm normal de joc, iar din vară să reprezinte soluţii viabile pentru echipa noastră", a declarat Iulian Apostol, team-manager al SC Oţelul Galaţi.

De asemenea, Oţelul a făcut public că se doreşte încheierea pe cale amiabilă a contractului atacantului Daniel Pavel, care nu a jucat deloc în prima parte a campionatului.

Citit 3299 ori Ultima modificare Duminică, 21 Ianuarie 2018 20:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.